Οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του Ντάνι Άλβες δεν σταματούν! Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαρκελώνης είχε ανακοινώσει στις 20 Μαρτίου την προσωρινή αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου μετά την καταβολή της εγγύησης ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ έως ότου εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του. Στις 25 Μαρτίου, ο ίδιος είχε βγει από τη φυλακή Brians 2 ενώ άπαντες αναρωτιόντουσαν ποιος ανέλαβε να πληρώσει το τεράστιο αυτό ποσό. Η απάντηση δόθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Fiesta" του καναλιού "Telecinco" όπου και αποκαλύφθηκε ότι την εγγύηση την πλήρωσε βραζιλιάνικο περιοδικό με αντάλλαγμα την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη του Άλβες μετά την φυλάκιση του.

Βραζιλιάνικο περιοδικό πλήρωσε την εγγύηση του 1 εκατ. ευρώ του Ντάνι Άλβες!

Ο Ντάνι Άλβες κρίθηκε ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης όπου και καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία. Ο Βραζιλιάνος εξέτισε 14 μήνες φυλάκισης μέχρι που αποφυλακίστηκε προσωινά μέχρι να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του τη στιγμή που η Εισαγγελία έχει προχωρήσει σε έφεση όπου στοχεύει την αύξηση της ποινής του.


Οι περισσότεροι υποστήριζαν ότι η πληρωμή της εγγύησης έγινε είτε από την οικογένεια του Νεϊμάρ είτε από τον μέμφις Ντεμπάι ωστόσο η αλήθεια φέρεται πως είναι διαφορετική αφού την Κυριακή (31/03), η δημοσιογράφος Μαρίσα Μαρτίν Μπλάθκεθ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής "Fiesta" του καναλιού "Telecinco" ότι το 1 εκατομμύριο ευρώ κατατέθηκε από... βραζιλιάνικο περιοδικό με αντάλλαγμα να δώσει ο Ντάνι Άλβες την πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη μετά από τη φυλάκιση του όπου θα έχει και τη μορφή ντοκιμαντέρ"Το περιοδικό, γνωστό στη Βραζιλία, κάνει ρεπορτάζ για σημαντικούς ανθρώπους στη Βραζιλία, αλλά και διεθνώς και το έκανε με αντάλλαγμα ένα ρεπορτάζ", δήλωσε η δημοσιογράφος.