Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου της Βαρκελώνης αναφορικά με την σεξουαλική επίθεση του Ντάνι Άλβες στην 23χρονη τις παραμόνες της Πρωτοχρονιάς του 2023. Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης με τις δύο πλευρές να έχουν δικαίωμα έφεσης τις επόμενες ημέρες.

Κατηγορήθηκε σε 4,5 χρόνια ο Ντάνι Άλβες για τη σεξουαλική επίθεση

Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για την σεξουαλική επίθεση στην 23χρονη σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία. Ο 40χρονος στην απολογία του ισχυρίστηκε πως ό,τι έγινε πραγματοποιήθηκε με συναίνεση και των δύο προσώπων. 

Η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς αρχικά η εισαγγελία είχε προτείνει εννέα χρόνια κάθειρξης για τον Βραζιλιάνο, αλλά να πληρώσει αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ στο θύμα. Είχαν αναφέρει πως πρέπει να του επιβληθούν περιοριστικά μέτρα ενός χιλιομέτρου αλλά και να βρίσκεται σε 10ετή επιτήρηση. 

Η συνολική ποινή που επιβλήθηκε στον Ντάνι Άλβες από το δικαστήριο

Η συνολική ποινή που επιβλήθηκε στον Ντάνι Άλβες από το δικαστήριο της Βαρκελώνης αφορά από χρηματικό πόσο εώς και να μην έρθει σε επαφή με το θύμα για κάποιο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν τιμωρήθηκε από την εισαγγελία της Ισπανίας με 4,5 χρόνια φυλάκισης, 150.000 ευρώ πρόστιμο.

Για 9.5 χρόνια δεν θα μπορεί να έχει καμία επαφή με το θύμα. Επίσης, αφού ολοκληρώσει την ποινή του στη φυλακή, ο Ντάνι Άλβες θα είναι υπό παρακολούθηση από τις ισπανικές αρχές για τη επόμενη πενταετία.