Η Αναντολού Εφές είδε το χαρτί του Ερντέμ Τζαν να μην της βγαίνει σε κανένα βαθμό και πλέον βλέπει τη σεζόν της να βελτιώνεται χάρη στον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς ο οποίος έχει κάνει και με το παραπάνω τη δουλειά του σαν "υπηρεσιακός" τεχνικός με την Εφές να είναι αυτή τη στιγμή εντός δεκάδας στη Euroleague και με αυξημένες πιθανότητες να συμμετάσχει στα Play-In. Παρ' όλα αυτά, ο Σέρβος δεν θα είναι και τη νέα σεζόν πρώτος προπονητής.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με το "Sportnado" το μακροχρόνιο φλερτ της Εφές με τον Τσάβι Πασκουάλ φέρεται να καταλήγει σε γάμο και μάλιστα με πολυετή συμφωνία. Το συμβόλαιο του Καταλανού τεχνικού με τη Ζενίτ ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι και έτσι ο ίδιος αναμένεται να επιστρέψει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από την οποία απουσιάζει μετά την απόφαση για αποπομπή των ρωσικών ομάδων το 2022.

Τα συμβόλαια της Αναντολού Εφές που λήγουν και το σενάριο του "rebuild" με τον Πασκουάλ

Η Αναντολού Εφές έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ, πράγμα το οποίο αποδεικνύεται και μέσα στο παρκέ, αφού ο Μιγιάτοβιτς βρήκε τα "κουμπιά" των παικτών του. Παρ' όλα αυτά κανείς δεν ξέρει αν αυτό το σύνολο θα διατηρηθεί και τη νέα σεζόν και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αρκετά συμβόλαια λήγουν.

Τα σημαντικότερα εξ' αυτών δεν είναι άλλα από εκείνα των Σέιν Λάρκιν και Γουίλ Κλάιμπερν. Οι δυο τους λαμβάνουν τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης και οι υποθέσεις τους αναμένεται να καθορίσουν εν πολλοίς και τη φιλοσοφία του Τσάβι Πασκουάλ. Eκτός των δύο, υπάρχει οψιόν και στο συμβόλαιο του Μπομπουά, η οποία όμως αναμένεται να τον κρατήσει στην Πόλη για έναν ακόμη χρόνο ως μια πολυτελέστατη συμπληρωματική λύση.