Η εξασφάλιση του ενός από τα τέσσερα Προολυμπιακά τουρνουά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε συνδυασμό με την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της εθνικής ομάδας μπάσκετ, γέννησε τεράστιες φιλοδοξίες προκειμένου η "επίσημη αγαπημένη" να πάρει το ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. 

Ο κόσμος βρίσκεται από την αρχή του εγχειρήματος δίπλα στην εθνική ομάδα κάτι που απέδειξε τόσο με το "sold out" στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ απέναντι στην Τσεχία για τα προκριματικά του Eurobasket του 2025, όσο κυρίως με το ότι τα πρώτα εισιτήρια του τελικού της 7ης Ιουλίου για το Προολυμπιακό τουρνουά, εξαφανίστηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες από την ώρα διάθεσής τους στο κοινό.

Ελάχιστα είναι τα διαθέσιμα εισιτήρια και για τους δύο ημιτελικούς. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι μόλις το 20% των εισιτηρίων έχουν διατεθεί αυτή την ώρα, με τα υπόλοιπα να αναμένεται να διατεθούν σταδιακά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως και να' χει, η βοήθεια που αναμένεται να έχει η εθνική μας ομάδα από τον κόσμο της αναμένεται τεράστια, και εκεί ποντάρουν πολλά οι διεθνείς μας προκειμένου να βρουν την έξτρα δύναμη που χρειάζεται ώστε να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το Παρίσι και να αφήσουν σπίτια τους τους Σλοβένους του Ντόντσιτς, τους Κροάτες του Χεζόνια και τους Δομινικανούς του Τάουνς!