Η Αγγλία είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, με τους Άγγλους φιλάθλους να ετοιμάζουν από... τώρα πανό και συνθήματα με το γνωστό "It's coming home". Οι Άγγλοι δεν βλέπουν την ώρα να ετοιμάσουν βαλίτσες προκειμένου να στηρίξουν δια ζώσης την ομάδα του Γκάρετ Σάουθγκεϊτ η οποία πάει με υψηλούς στόχους και όνειρα στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού. Ένα από τα μείζονα ζητήματα για τους φιλάθλους είναι πάντα η διαμονή.

Και αυτό γιατί συνήθως οι χώρες που αναλαμβάνουν να φιλοξενήσουν τέτοιες διοργανώσεις, "χτυπούν" ανελέητα στις τιμές όμως με λίψο... ψάξιμο μπορεί κανείς να βρει και πιο οικονομικές επιλογές οι οποίες ωστόσο δεν είναι και πολύ ιδανικές και τις έφερε στο φως της δημοσιότητας η Sun. Εκτός και αν σε κάποιον αρέσει το κρύο μπάνιο, να ζεσταίνεται, να έχει αντί για κανονική τουαλέτα... βιολογικό κουβά και είχε όνειρο της ζωής του να μείνει σε δεντρόσπιτο εννέα τετραγωνικών μέτρων!

Euro 2024: Οι Άγγλοι φίλαθλοι "κλείνουν" δωμάτια με σανό και δεντρόσπιτα, οι τιμές των Airbnb

Οι Άγγλοι φίλαθλοι αν μη τι άλλο θα έχουν πολλά έξοδα στην Γερμανία για το Euro 2024 και έτσι οι Γερμανοί φρόντισαν να τους δώσουν οικονομικές επιλογές προκειμένου να μην... ξοδευτούν. Οι επιλογές αυτές βέβαια δεν είναι αυτό που ενδεχομένως θα μπορούσε να έχει κάποιος στο μυαλό του. Με 26 λίρες, οι Άγγλοι θα μπορούν να μείνουν σε κάτι σαν καταφύγιο στο Μπόχουμ το οποίο απέχει 25 λεπτά από την "Veltins Arena" όπου η Αγγλία θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Σερβία στις 16 Ιουνίου.

Με 50 λίρες μπορούν να νοικιάσουν χώρους που μοιάζουν περισσότερο με επιπλωμένα υπόστεγα κήπου ενώ με 51 λίρες τη διανυκτέρευση μποεούν να μείνουν σε ξύλινο σπίτι που απέχει μόλις 20 λεπτά από την "Frankfurt Arena" όπου τα "τρία λιοντάρια" θα κοντραριστούν με την Δανία στις 20 Ιουνίου. Βέβαια το εν λόγω σπίτι δεν έχει ζεστό νερό και έχει... βιολογικό κουβά τουαλέτας.

ir-bnb

Το κορυφαίο όλων θα έλεγε κανείς είναι ένα δεντρόσπιτο εννέα τετραγωνικών μέτρων που ίσως αυτοί που είχαν όνειρο από μικροί να δουν πως είναι νε μένεις σε κάτι τέτοιο, μπορούν να το κάνουν πραγματικότητα, το οποίο βρίσκεται πιο βόρεια προς το Βερολίνο όπου ο τελικός του Euro 2024 είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου. Η τιμή του; 31 λίρες τη βραδιά. Υπάρχει ένα όμως αλλά. Όσο και αν η τιμή ακούγεται δελεαστική. Δεν διαθέτει θέρμανση, εξωτερικό νιπτήρα, τουαλέτα κομποστοποίησης και κουκέτα.

Για αυτούς που θα προτιμούσαν να ξοδέψουν κάτι λιγότερο και θα ήθελαν την πιο φθηνή επιλογή, με 10 λίρες τη βραδιά θα μπορέσουν να διανυκτερεύσουν σε ένα αγρόκτημα μεταξύ της Φρανκφούρτης και της Λειψίας όπου λίγο πολύ το... ζουμί της διαμονής είναι ένα "ξενοδοχείο με σανό με κρεβάτι από ξερά χόρτα/άχυρο". Αυτός που έχει και το Airbnb, o Σάντρι προειδοποιεί και... κρούει τον κώδωνα στους επισκέπτες του οχυρώνα τους οποίους προτρέπει να πάνε με ωτοασπίδες καθώς λαλούν κόκορες από νωρίς το πρωί ενώ θα πρέπει να προσέχουν τα αλπακά και τις πάπιες που περιπλανώνται.