Η κανονική διάρκεια της Euroleague ολοκληρώνεται σε δύο αγωνιστικές, ακολουθούν τα playoffs, όπου και θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το Final Four στο Βερολίνο, με τη διοργανώτρια Αρχή να ζητεί από κορυφαίους αστέρες να κάνουν τις δικές τους προβλέψεις για το ποιες ομάδες πιστεύουν πως θα βρίσκονται στην τετράδα. Μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Σάσα Βεζένκοφ, ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού Μάικ Μπατίστ είχε στις επιλογές του το "τριφύλλι", όχι όμως τον Ολυμπιακό.

Ο Μπατίστ "βλέπει" στο Final Four της Euroleague τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι τον Ολυμπιακό

Η Euroleague ρώτησε έναν μεγάλο αστέρα του μπάσκετ και "θρύλο" του Παναθηναϊκού, τονΜάικ Μπατίστ, για το ποιες ομάδες πιστεύει πως θα βρίσκονται στο Final Four του Βερολίνου. Ο παλαίμαχος Αμερικανός σέντερ συμπεριέλαβε τους "πράσινους" στις επιλογές τους, οι οποίοι γενικότερα πρωταγωνιστούν στις περισσότερες προβλέψεις με την εκπληκτική σεζόν που διανύουν, όμως άφησε εκτός τετράδας τον Ολυμπιακό.

Ο Μπατίστ που θριάμβευσε με την "πράσινη" φανέλα από το 2003 έως το 2014, πέρα από τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε την πεποίθησή του πως στο Final Four θα βρίσκονται και οι Ρεάλ Μαδρίτης, Βίρτους Μπολόνια και Φενερμπαχτσέ. Μάλιστα, ο ίδιος σε δηλώσεις που είχε παραχωρήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε υποστηρίξει ξανά πως το "τριφύλλι" θα βρεθεί στο Final Four και πως θα βρίσκεται εκεί για να στηρίξει την ομάδα.