Ο Μάνου Τζινόμπιλι έδωσε τις προβλέψεις του για τις τέσσερις ομάδες που θα απαρτίσουν το Final 4 της Euroleague (24-26 Μαΐου) στο Βερολίνο και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό δεν προτιμήθηκαν από τον Αργεντινό. Ο Τζινόμπιλι στρέφει το βλέμμα του προς την Ισπανία, εμπιστεύεται τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τη Φενέρμπαχτσε και φυσικά δεν αφήνει απ' έξω την ομάδα με την οποία έζησε τις πιο ένδοξες ευρωπαϊκές στιγμές του. 

Euroleague: Ψήφος εμπιστοσύνης του Τζινόμπιλι στη Βίρτους Μπολόνια 

Ο Τζινόμπιλι έδωσε τις τέσσερις ομάδες που θεωρεί ότι θα πάνε στο Final 4 και δεν έβγαλε έξω, φυσικά, την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης και την τρίτη Μπαρτσελόνα. Ο σπουδαίος Αργεντινός, που έχει κατακτήσει τέσσερα δαχτυλίδια πρωταθλητή NBA με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και το περίοπτο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική Αργεντινής στην Αθήνα το 2004, βλέπει στη Φενέρμπαχτσε μία ομάδα που μπορεί να σπάσει το μειονέκτημα έδρας στους προημιτελικούς, αν και η επιλογή του αφορά σε ένα ματσάρισμα με τη Μονακό ή τον Παναθηναϊκό



Το ίδιο "βλέπει" και με την επιλογή της Βίρτους Μπολόνια, η οποία είναι η μόνη ευρωπαϊκή ομάδα τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει. Ο Τζινόμπιλι κατέκτησε τη μόνη Euroleague στην Ιστορία που δεν είχε Final 4, το 2001, όταν η ιταλική ομάδα νίκησε 3-2 σε σειρά την Ταουγκρές (νυν Μπασκόνια), ενώ το 2002 έφτασε στον τελικό του Final 4 που έγινε αρχές Μαΐου (3-5) στην Μπολόνια, αλλά ο Παναθηναϊκός τού πήρε το σκαλπ.

Για να βγει η πρόβλεψη του Τζινόμπιλι, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα πρέπει να μην παίξουν με τη Φενέρμπαχτσε και τη Βίρτους στα προημιτελικά.