Ύστερα από όλο το γαϊτανάκι των γεγονότων που συνόδεψαν τα επεισόδια στο παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ με τη Φενέρμπαχτσε για τη Super Lig, η ομάδα του Ισμαΐλ Καρτάλ επέστρεψε... άσπιλη στη δράση και νίκησε 4-2 την Αδάνα Ντεμισπόρ για την 31η αγωνιστική της Super Lig, φτάνοντας τους 82 βαθμούς και ακολουθώντας κατά πόδας τη Γαλατάσαραϊ, η οποία έφτασε τους 84 με το 1-0 επί της Χατάισπορ. 

Οι Εγκριμπαγιάτ και Ουστερβόλντυε, αν και τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική, θα εκτίνουν την ποινή τους στο επόμενο παιχνίδι, για το Super Cup, για το οποίο έχει ήδη αποφασιστεί ότι θα κατέβει η ομάδα U19. Ο Καρτάλ, που κατέβασε ένα σύστημα 4-5-1, με τον Σιμάνσκι πίσω από τον Τζέκο, και τους Καχβετσί δεξιά και Τάντιτς αριστερά, είδε κενά στην άμυνα τα οποία θα διαπιστώσει στο βίντεο και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, προπονητής του Ολυμπιακού. 

Ο Μπαλοτέλι ισοφάρισε στο 25' το γκολ του Τζίκου από το 17', όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβαν οι προσωπικότητες της ομάδας, στο 51' ο Τζέκο και στο 70' ο Τάντιτς, για το 3-1. Ο Μπαράσι μείωσε στο 80' για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Ντουσούν "έγραψε" το τελικό σκορ στο 85'. 

Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Στον τελικό με τεσσάρα οι αήττητες "ασπιρίνες" 

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζει το αήττητο σερί της, αυτήν τη φορά με τη νίκη της, 4-0, επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ, που την έστειλε στον τελικό του DFB Pokal, όπου θα βρει απέναντί της την Καϊζερσλάουτερν.Αντλί, Φριμπόνγκ, Βιρτς (2) πέτυχαν τα γκολ της (πραγματικής) αρμάδας του Τσάμπι Αλόνσο, η οποία είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει το πιάτο του πρωταθλητή στην Bundesliga. 


Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Η Παρί στον τελικό, η Φιορεντίνα το προβάδισμα


Ο ενδεχομένως κορυφαίος φορ στον πλανήτη ήταν ο μόνος που νίκησε τον Μανταντά στον ημιτελικό του Coupe de France, μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρεν, κι αυτό έγινε κατά λάθος. Ο Εμπαπέ πέτυχε ένα γκολ με κόντρα στο 40' και ο γκολκίπερ της Ρεν, που είχε πιάσει πέναλτί του τέσσερα λεπτά νωρίτερα, νικήθηκε για το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Έτσι, η Παρί, που δεν μπόρεσε να σκοράρει ξανά, νίκησε 1-0 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λυών, και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο νταμπλ, ενώ βρίσκεται και στα προημιτελικά του Champions League. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0asdgk834u1)

Σε ό,τι αφορά το Coppa Italia, η Φιορεντίνα νίκησε 1-0 την Αταλάντα εντός έδρας με το γκολ του Μαντραγκόρα στο 31' και πήρε ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στο Μπέργκαμο, στις 24 Απριλίου. 

Τέλος, για την 31η αγωνιστική της Premier League, Μπρέντφορντ και Μπράιτον ήρθαν ισόπαλες με σκορ 0-0. Η γηπεδούχος έφτασε τους 28 βαθμούς, έξι περισσότερους από τη Λούτον, τρίτη από το τέλος, ενώ το συγκρότημα του Ροντρίγκο ΝτεΖέρμπι είναι ένατη με 43 βαθμούς.