Σε μια κίνηση που δεν την έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα προχώρησε το οργανωμένο κίνημα του Παναθηναϊκού, η Θύρα 13, κι όλα αυτά γιατί για ακόμα μια φορά οι αρμόδιοι φορείς αδυνατούν να βρουν λύση για να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος με κόσμο, κάτι που βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους τόσο το "τριφύλλι" όσο και τον Άρη που θέλουν να γίνει ο τελικός με φιλάθλους. Συγκεκριμένα, η Θύρα 13 ζητεί να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στην έδρα του αντιπάλου τους, στο "Κλεάνθης Βικελίδης", έτσι ώστε να υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες.

Μάλιστα, η Θύρα 13 φέρνει και ως παράδειγμα όταν και είχε φιλοξενήσει τους οπαδούς του Άρη στο 2022 χωρίς να γίνει το παραμικρό, όπως και το 2017, όταν και υπήρχαν φίλαθλοι των δυο ομάδων, που και πάλι τονίζει πως δεν έγινε το παραμικρό. Αξίζει να τονιστεί πως σε περίπτωση που συμφωνήσουν οι δύο ομάδες στην κοινή έδρα, τότε μπορεί η ΕΠΟ να προχωρήσει σε έγκριση και να διεξαχθεί ο τελικός στην έδρα που αποφάσισαν.

Θύρα 13: "Ο τελικός Κυπέλλου πρέπει να γίνει με κόσμο, τελικός στο Χαριλάου"


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση της Θύρας 13:

"Άλλος ένας τελικός προ των πυλών και μια φορά ακόμη μας βρίσκει θεατές του ίδιου έργου.

Στην αρχή με γέλια τα οποία εντέλει μετατρέπονται σε θλίψη, παρακολουθώντας όλο αυτό που συμβαίνει κι εφόσον μας αφορά άμεσα μπορούμε να σας κάνουμε μία υπενθύμιση.

Σε άλλη μία προσπάθειά μας, με γνώμονα τις μετακινήσεις οπαδών, φιλοξενήσαμε τον κόσμο του Άρη το 2022 στη Λεωφόρο χωρίς να γίνει το παραμικρό. Το παραμικρό δεν έγινε ούτε και στον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ στο Αλεξάνδρειο το 2017 στην έδρα του φιναλίστ του Κυπέλλου.


Και αφού δεν θυμάστε ή κάνετε πως δεν θυμάστε και αφού είστε ανάξιοι, όλα αυτά τα χρόνια, επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε περισσότερο.

Δεν απασχολεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού ούτε η ανικανότητα της ΕΠΟ να μην μπορεί να κάνει τα προβλεπόμενα των προκηρύξεων που η ίδια βγάζει, ούτε η ανικανότητα της κυβέρνησης που ενώ εξαγγέλει νέα μέτρα, τελικά επί τάπητος να μην μπορεί να τα εφαρμόσει.

Είμαστε όμως εδώ για να πούμε το εξής:

Ο τελικός Κυπέλλου πρέπει να γίνει με κόσμο!!!

Τι πιο απλό και τι πιο αυτονόητο!

Ήρθε η ώρα να εξαλείψουμε όλα αυτά τα οποία μας έχετε προσάψει και συνεχίζετε να μας προσάπτετε,

γι’ αυτό κι αν δεν σας αρέσουν όλες οι υπόλοιπες λύσεις εμείς προτείνουμε το εξής:

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ!

Με κόσμο και των δυο ομάδων όπως το 2010 που είχαμε ως έδρα εμείς το ΟΑΚΑ.

Δεν μας νοιάζει το μέρος.

Όπου και να γίνει θα το κάνουμε Λεωφόρο!

ΥΓ. 1: Την επόμενη φορά που θα σας κάνουμε τη ζωή ευκολότερη, να βγάλετε σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση.

ΥΓ. 2: Το πρόβλημα δεν είναι οι οπαδοί, τα γήπεδα, οι πόλεις, το πρόβλημα είστε εσείς!".