Η απορία για την ανάρτηση του Μπρόνι Τζέιμς στην πλατφόρμα X, που έδειχνε τον ίδιο με τη φανέλα του Οχάιο (αν και έβγαλε τη σεζόν στο USC) και τον πατέρα του, ΛεΜπρόν, στο φόντο, απαντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, με το ESPN να αναφέρει ότι θα δηλώσει συμμετοχή στα ντραφτ του NBA για την περίοδο 2024-25. Ο Μπρόνι, που πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αφορούσε σε καρδιακή αρρυθμία τον Ιούλιο του 2023, έχει ανοίξει τριπλό παράθυρο, αφού εκτός της συμμετοχής του στο ντραφτ, κρατά την ευελιξία του για να συνεχίσει στο κολέγιο, όπου έχει δαπανήσει μόλις μία χρονιά, ενώ θα βάλει εαυτόν και στη λίστα ανταλλαγών, ώστε να έχει το δικαίωμα να μη συνεχίσει στην Καλιφόρνια. 



Στις 31 Μαΐου, πάντως, θα αποφασίσει οριστικά αν θα πάρει μέρος στα ντραφτ, αφού θα έχει προχωρήσει σε συνεντεύξεις με εκπροσώπους ομάδων του NBA. Ρόλο στην απόφασή του ίσως παίξει ότι το USC προσέλαβε τον Έρικ Μάσελμαν αντί του Άντι Ένφιλντ για τον πάγκο του. 

NBA: Το όνειρο του ΛεΜπρόν πριν την αποχώρηση 



Ο ΛεΜπρόν παραμένει ένας από τους δέκα κορυφαίους παίκτες του NBA, ενώ ανταμώνει με ξεκαρδιστικά στατιστικά: πέρυσι ο Τζαμπάρι Σμιθ τζούνιορ τού είπε ότι έπαιξε με αντίπαλο τον πατέρα του στο πρώτο παιχνίδι του στο NBA το 2003, ενώ προσφάτως δημοσιογράφος τού τόνισε ότι ο προπονητής των Γιούτα Τζαζ είναι νεότερος από εκείνον, με αποτέλεσμα μια αστεία αντίδραση. 

LeBron James reacts to being older than Utah Jazz head coach Will Hardy 😂


Ο θρύλος του NBA έχει πει και επαναλάβει ότι θα σταματήσει όταν παίξει συμπαίκτης με τον Μπρόνι, ως εκ τούτου ο 19χρονος αθλητής μπορεί να τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση.