Κάθε παιχνίδι είναι... τελικός για τον ΠΑΣ Γιάννινα που δίνει τη δική του "μάχη" για να παραμείνει στην Super League! Η βαθμολογική σημασία τεράστια πριν από το ματς με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ ωστόσο η έκβαση του παιχνιδιού... καταστροφική για τους Ηπειρώτες που ηττήθηκαν με 4-0 για την 3η αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος και βυθίστηκαν κι άλλο στην βαθμολογία όντας στα "σχοινιά", τελευταίοι με 19 βαθμούς. Με 10 παίκτες έπαιζαν οι φιλοξενούμενοι από το 26ο λεπτό καθώς ο Εραμούσπε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στους 30 βαθμούς ανέβηκαν οι Κρητικοί που είχαν ως κορυφαίο τον Ριέρα που σκόραρε δις.

Προηγήθηκε ο ΟΦΗ που κυριαρχούσε στον αγωνιστικο χώρο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε με το... μαχαίρι στα δόντια στον αγωνιστικό χώρο. Παρ' όλα αυτά ήταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένος κάτι που επέτρεψε στον ΟΦΗ να απειλήσει με το... καλημέρα και συγκεκριμένα από το πρώτο κιόλας λεπτό όπου ο Ριέρα με σέντρα/σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Νάγκι. Η πίεση των Κρητικών και τα πολλά λάθη των Ηπειρωτών στην άμυνα έβγαλε... κερδισμενους τους γηπεδούχους που στο 10ο λεπτό άνοιξαν λογαριασμό στο ματς με τον Ριέρα ο οποίος έπειτα από ασίστ του Μαρινάκη σκόραρε προ κενής εστίας για το 1-0, ένα γκολ μάλιστα το οποίο αφιέρωσε στον Τραϊανό Δέλλα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0d7rx7d7zl5)

Αλλαγή δεδομένων και με 10 ο ΠΑΣ Γιάννινα, κόκκινη ο Εραμούσπε

Τα δεδομένα και οι ισορροπίες άλλαξαν στο παιχνίδι όταν και αποβλήθηκε ο Εραμούσπε στο 26ο λεπτό. Ο διαιτητής αν και αρχικά είχε δείξει κίτρινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα για άσχημο μαρκάρισμα στον Ισέκα, στη συνέχεια ειδοποιήθηκε από το VAR για να πάει να δει τη φάση καθώς υπήρχε υποψία κόκινης κάρτας και έτσι ο ρέφερι αποφάσισε να αλλάξει την αρχική του απόφαση και να αποβάλλει τον αμυντικό των φιλοξενούμενων ο οποίος μάλιστα διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0d88wtz1mmx)

Κυρίαρχος ο ΟΦΗ που πήρε... αέρα δυο τερμάτων

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε που είχε το... δύσκολο έργο να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 είχε και να διαχειριστεί το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω. Ο ΟΦΗ θέλοντας να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα, συνέχισε να πιέζει και να κυριαρχεί ενώ είχε καλή στιγμή στο 34ο λεπτό όπου μετά από αντεπίθεση, ο Ριέρα μοίρασε στον Ισέκα που με τη σειρά του δοκίμασε σουτ όμως το τελείωμα του ήταν άστοχο και σταμάτησε στον Νάγκι.

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο ΟΦΗ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 45+1' με σουτ του Γκαγιέγκος το οποίο πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας ωστόσο οι Κρητικοί... χαμογέλασαν στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 45+4' με τον Μπάκου ο οποίος έπειτα από υπέροχη κάθετη πάσα του Τοράλ, βγήκε σε τετ-α-τετ και με απόλυτη ψυχραιμία έγραψε το 2-0 δίνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0d8xa2ci4pd)

Και τρίτο γκολ για τον ΟΦΗ, στα σχοινιά ο ΠΑΣ

Η ίδια... εικόνα και στο δεύτερο μέρος. Ο ΟΦΗ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ στο 51ο λεπτό είχε τεράστια ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ ωστόσο ο Ριέρα που βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Νάγκι πλάσαρε άουτ ενώ πέντε λεπτά αργότερα (56'), οι Κρητικοί είχαν εκ νέου μεγάλη ευκαιρία με πλασέ του Τοράρινσον το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Νάγκι και άστοχη κεφαλιά του Ισέκα στη συνέχεια της φάσης.

Μοιραία το γκολ για τον ΟΦΗ δεν άργησε να έρθει. Στο 57ο λεπτό, μετά από εκπληκτικη΄εκτέλεση φάουλ του Τοράρινσον, ο Ισάκι βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι και πλάσαρε εύστοχα για το 3-0, δίνοντας στην ομάδα του κάτι παραπάνω από ισχυρό προβάδισμα νίκης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0d9gf24ey29)


Ολοκλήρωσε το... τελειωτικό χτύπημα με 4-0 ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ

Ο ΟΦΗ πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Ισέκα ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ ωστόσο έπειτα από έλεγχο στο VAR το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ με αποτέλεσμα να παραμείνει το 3-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0d9t5hb0oap)
Τα εναπομείναντα λεπτά έμοιαζαν διαδικαστικού χαρακτήρα ωστόσο οι Κρητικοί δεν σταμάτησαν να πιέζουν και να κυνηγούν κι άλλο γκολ το οποίο ήρθε στο 85ο λεπτό ξανά από τον Ριέρα ο οποίος... νίκησε τον Ναγκί μετά από πάσα του Φελίπε διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 που βρήκε τον ΠΑΣ με την... πλάτη στον τείχο βαθμολογικά. Από δυο μεγάλες ευκαιρίες είχε ο ΟΦΗ μέσα σε διάστημα ενός λεπτού όπου ο Ισέκα "νικήθηκε" από τον Νάγκι σε τετ-α-τετ στο 90+3' και ο Μοσκέρα πλάσαρε άστοχα στην κίνηση στο 90+4'.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0da121429oh)

ΟΦΗ:
 Χριστογεώργος, Μαρινάκης (69' Θεοδοσουλάκης), Τοράρινσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος (69' Λουκάο), Μεγιάδο (69' Μπάκιτς), Γκαγέγος, Μπάκου, Τοράλ (69' Μοσκέρα), Ριέρα, Ισέκα

ΠΑΣ: Νάγκι, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας, Καραχάλιος (80' Λιάσος), Ριένστρα (46' Τζίνο), Ροσάλες (46' Ροσέρο), Τζίμας (46' Ντεμίρ), Κόντε (69' Λεό)