Τότεναμ και Νότιγχαμ Φόρεστ αγωνίζονται για την 32η αγωνιστική της Premier League όμως το μεταξύ τους παιχνίδι έχει αποκτήσει ήδη αρνητικό πρόσημο. Και αυτό διότι ένας άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος έξω από το "Tottenham Stadium" μερικές ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης. Το παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά όπως έγινε γνωστό από τις επίσημες πηγές, όμως η έρευνα αναμένεται να είναι διεξοδική, καθώς το τραγικό γεγονός συνέβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της Τότεναμ

«Μετά από ένα περιστατικό στο οποίο ένα άτομο έχασε τη ζωή του, κάνουμε τα πάντα για να διευκολυνθεί η έρευνα της Αστυνομίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία είναι υψίστης σημασίας.

Ο σημερινός αγώνας της Premier League εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί, ωστόσο ολόκληρη η οδός Northumberland Park Road και η Vicarage Road, καθώς και το βόρειο άκρο της λεωφόρου Worcester, θα παραμείνουν κλειστές σε όλη τη διάρκεια.

Θα ενημερώσουμε τους οπαδούς όσο και όποτε μπορούμε και θα τους ζητήσουμε να είναι υπομονετικοί.

Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του θύματος και όλους όσους επλήγησαν».

Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ

«Όλοι στη Νότιγχαμ στέλνουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους φίλους του θύματος σε αυτήν την πραγματικά δύσκολη στιγμή. Σε όσους οπαδούς κάνουν το ταξίδι στο Βόρειο Λονδίνο, παρακαλούμε να έχουν υπομονή και να γυρίσουν ασφαλείς».