Τι ματσάρες έγιναν ξανά στο NBA! Λίγο πριν την έναρξη των playoffs οι ομάδες δίνουν μοναδικές... παραστάσεις και οι αστέρες τους "κλέβουν" τις εντυπώσεις με τα απίστευτα επιτεύγματα τους στο παρκέ. Η "λάμψη" της βραδιάς ανήκε δικαιωματικά στο Σαν Αντόνιο όπου οι Σίξερς με έναν "εξωγήινο" Ταϊρίς Μάξι που σημείωσε ρεκόρ καριέρας με 52 πόντους να "λυγίζουν" τους Σπερς έπειτα από δυο παρατάσεις. Τι κι αν βρέθηκαν στο -22, οι Μάβερικς με πρωταγωνιστές τους Ντόντσιτς και Ίρβινγκ πήραν τεράστια νίκη κόντρα στους Ρόκετς στην παράταση ενώ άσφαιρος έμεινε στη νίκη των Κινγκς επί των Νετς ο Σάσα Βεζένκοφ  ο οποίος αγωνίστηκε για 2'41".

Και στο τέλος... χαμογέλασαν οι Σίξερς κόντρα στους Σπερς στο NBA

Φοβερή ματσάρα διεξήχθη στο Σαν Αντόνιο όπου έπειτα από δυο παρατάσεις, σπουδαίο μπάσκετ και επικές "μονομαχίες", οι Σίξερς έφυγαν με το ροζ φύλλο αγώνα "λυγίζοντας" τους Σπερς με 133-126, με τον Ταϊρίς Μάξι από έναν άλλον... πλανήτη να σημειώνει ρεκόρ καριέρας και να βάζει τη δική του υπογραφή και να βγαίνει νικητής στην... μάχη με τον απίθανο για ακόμη ένα ματς, Γουεμπανιαμά. Στην 7η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 44-35 η Φιλαδέλφεια, στην 15η της Δύσης με ρεκόρ 19-59 οι Σπερς.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό... ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκεια του. Στην τέταρτη περίοδο με μεγάλο τρίποντο του Μπατούμ οι Σίξερς προηγήθηκαν με 109-108 10'' πριν το φινάλε όμως ο Σαμπέιν... απάντησε σημειώνοντας το 109-111 μόλις 3" πριν τη λήξη. Η Φιλαδέλφεια δεν πτοήθηκε, και με λέι απ του Μάξι έστειλε το ματς στην παράταση. Ούτε εκεί γράφτηκε ο... επίλογος, οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες 121-121 με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε δεύτερη παράταση εκεί όπου οι Σίξερς ήταν πιο ψύχραιμοι και με φοβερή κατάθεση ψυχής πήραν τη νίκη με 133-126.

MUST-SEE 2OT ENDING 76ers vs Spurs | April 7, 2024

Πράγματα και... θαύματα από τον Ταϊρίς Μάξι που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 52 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ σημειώνοντας παράλληλα ρεκόρ καριέρας ενώ ο Γουεμπανιαμά ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι καταιγιστικός, πέτυχε 33 πόντους, κατέβασε 18 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ ωστόσο δεν κατάφερε να γλιτώσει την ομάδα του από ήττα.

Tyrese Maxey’s UNREAL Career-High Performance In San Antonio! 🔥| April 7, 2024


"Λύγισαν" τους Ρόκετς οι Μάβερικς που επέστρεψαν από το -22

Ματς για... γερά νεύρα ανάμεσα στο Ντάλας! Αν και οι Ρόκετς ήταν μπροστά με 129-126, ο Σμιθ αστόχησε σε βολές μόλις στα 8 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, ο Έξουμ "'οπλισε" και... πυροβόλησε ισοφαρίζοντας σε νεκρό χρόνο με φοβερό buzzer-beater για να στείλει το ματς στην παράσταση εκεί όπου οι Μάβερικς με επίδειξη δύναμης, ξεδίπλωσαν την ανωτερότητα τους και πήραν τη νίκη με 147-136. Μάλιστα, η ομάδα του Ντάλας επέστρεψε και από το -22 αφού βρέθηκε να χάνει με 56-34 στην δεύτερη περίοδο.

MUST SEE OT ENDING Rockets vs Mavericks | April 7, 2024

Βέβαια για να έρθει η νίκη για τους Μάβερικς χρειάστηκε να βγουν... μπροστά τόσο ο Ίρβινγκ που με επιθετικό... μονόλο πέτυχε 48 πόντους (12/17 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 15/17 βολές), ατέβασε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ όσο και ο... συνήθης ύποπτος σούπερ σταρ Λούκα Ντόντσιτς πιυ σε μια ακόμα παράσταση "άγγιξε" το triple-double με 37 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ.
Kyrie Irving Drops SEASON-HIGH & Luka Doncic Drops A Huge DOUBLE-DOUBLE! 🔥| April 7, 2024

Οι Κινγκς "ισοπέδωσαν" τους Νετς, έμεινε απόντος ο Σάσα Βεζένκοφ 

Οι Σακραμέντο Κινγκς πέρασαν σαν... σίφουνας από το Μπρούκλιν, δεν συνάντησαν καμία δυσκολία απέναντι στους Νετς τους οποίους "διέλυσαν" με 107-77 πραγματοποιώντας καταιγιστική εμφάνιση τόσο σε άμυνα, κάτι που το μαρτυρά και το σκορ όσο και σε επίθεση στην οποία έμοιαζαν ασταμάτητοι από την αρχή της αναμέτρησης. Άποντος έμεινε ο Σάσα Βεζένκοφ που αγωνίστηκε για 2'41'' και δεν κατάφερε να ξεχωρίσει.

Sacramento Kings vs Brooklyn Nets Full Game Highlights | Apr 7 | 2024 NBA Season


Σε μεγάλα κέφια για τους Κινγκς ήταν ο Ντομάντας Σαμπόνις ο οποίος είχε πολυδιάστατη προσφορά στο παρκέ ολοκληρώνοντας το ματς με 18 πόντους,20 (!) ριμπάουντ και 9 ασίστ, "αγγίζοντας" το triple-double. Κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Ντι'Άρον Φοξ με 20 πόντους (3/11 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ). Για τους Νετς ξεχώρισε ο Καμ Τόμας με 21 πόντους (2/7 τρίποντα, 4 ριμπάουντ).