Το Euro 2024 έρχεται, οι Άγγλοι ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στη Γερμανία και μαζί τους η κοκαΐνη που φέρεται να προωθεί η Ιταλική και η Αλβανική μαφία. Αυτό αναφέρει η "Daily Star Sunday", σύμφωνα με την οποία το Euro 2024 είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Αλβανούς και τους Ιταλούς εμπόρους ναρκωτικών και η Γερμανία μια πολύ καλή αγορά για να πλασάρουν την κοκαΐνη χρησιμοποιώντας τους οπαδούς της Αγγλίας.

Εν όψει του Euro 2024, Αλβανοί και Ιταλοί μαφιόζοι σχεδιάζουν να περάσουν την κοκαΐνη στη Γερμανία. Θα χρειαστούν τη βοήθεια των οπαδών που θα ταξιδέψουν στη Γερμανία για το Euro 2024.

Το Euro 2024, η Europol και το σχέδιο με την κοκαΐνη

Στην εφημερίδα φέρεται να μιλά ένας Αλβανός που κατοικεί στο Μάντσεστερ. Αναφέρει ότι η Αγγλία είναι γεμάτη κοκαΐνη, οι διακινητές είναι εκατοντάδες. Η Europol απέτρεψε ένα σχέδιο για μεταφορά της κοκαΐνης στη Γερμανία με τους δράστες να χρησιμοποιούν αυτοκίνητα με μυστικές κρύπτες. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν περίπου 60 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αλβανία, την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ολλανδία, αλλά προειδοποιούν ότι το τουρνουά αποτελεί «μια τεράστια ευκαιρία για τους διακινητές ναρκωτικών».

England fans react to astonishing opening goal against Italy! 👏 UEFA Euro 2020 Final ⚽️ BBC

Το μέλος της αλβανικής συμμορίας στο Μάντσεστερ είπε στην Daily Star Sunday ότι: «Οι Αλβανοί έχουν αναλάβει τον έλεγχο του εμπορίου της κοκαΐνης στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι έτοιμοι να το κάνουν και στη Γερμανία. Η επιχείρηση είναι ήδη σε εφαρμογή για τα Euro 2024. Εάν οι οπαδοί της Αγγλίας θέλουν καλό  πράγμα, θα μπορέσουν να το αποκτήσουν σε καλή τιμή».

Οι Άγγλοι οπαδοί κάνουν πάντα αισθητή την παρουσία του στα ποδοσφαιρικά τουρνουά και οι διακινητές γνωρίζουν ότι η παρουσία τους σε αυτά τις περισσότερες φορές συνδυάζεται με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.