Επεισοδιακός ήταν ο δεύτερος ημιτελικός του Super Cup στη Σαουδική Αραβία! Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Αλ Χιλάλ έδειξε τα... δόντια της και ξεδίπλωσε την ανωτερότητα της κόντρα στην Αλ Νασρ την οποία νίκησε με 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στον οποίο θα συναντήσει την Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά. Το ματς τα είχε... όλα στο δεύτερο μέρος αφού σημειώθηκαν όλα τα γκολ, υπήρχαν σκληρές "μονομαχίες" και το... highlight της βραδιάς ήταν η αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 86'. Ο Πορτογάλος αστέρας αντίκρισε την κόκκινη για αγκωνιά εκτός φάσης σε αντίπαλο του ενώ μάλιστα έκανε κίνηση με γροθιά προς τον διαιτητή από τον εκνευρισμό του και αποχωρώντας από το γήπεδο τον χειροκρότησε ειρωνικά.



Ματς... ροντέο και αποκλεισμός της Αλ Νασρ από τον τελικό του Super Cup

Ένταση, "μονομαχίες" και πολλά ακόμα είχε το ημιτελικό παιχνίδι της Αλ Νασρ με την Αλ Χιλάλ. Οι δυο ομάδες αν και στο πρώτος μέρος δεν κατάφεραν να βρουν τον δρομο προς τα δίχτυα και ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν ιδιαίτερα καλός, το δεύτερο μέρος επιφύλασσε έναν διαφορετικό... επίλογο.

Η Αλ Χιλάλ ανέβασε στροφοές και πήρε... αέρα δυο τερμάτων μέσα σε 11 λεπτά. Στο 61ο λεπτό ο Νταουσάρι με πλασέ άνοιξε λογαριασμό στο ματς ενώ στο 72' ο Μάλκολμ με κεφαλιά έγραψε το 2-0 και έδωσε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του που κατάφερε να επιβάλλει την κυριαρχία της και να βρει δυο γρήγορα γκολ.

Η Αλ Νασρ το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να μειώσει σε 2-1 με γκολ του Μανέ στο 90+9' ωστόσο ήταν πλέον... αργά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης και να πάρει κάτι περισσότερο από τον αγώνα με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει το Super Cup σε αντίθεση με την Αλ Χιλάλ που πέρα από το πρωτάθλημα θα διεκδικήσει ένα ακόμη τρόπαιο.


Η αποβολή του Ρονάλντο για αγκωνιά και τα... νεύρα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ο αρνητικός πρωταγωνιστής της βραδιάς κυρίως για την συμπεριφορά και τα... νεύρα του. Ο Πορτογάλος αστέρας έμοιαζε φανερά εκνευρισμένος βλέποντας την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0 και να μένει μακριά από μια ακόμα διεκδίκηση τίτλου. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να... ξεσπάσει σ΄έναν αντίπαλο του και να του ρίξει αγκωνιά εκτός φάσης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0f6x5usht41)
Στο 86ο λεπτό, ο διαιτητής της αναμέτρησης του έδειξε την κόκκινη κάρτα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εκνευριστεί ακόμα περισσότερο και μάλιστα να κάνει κίνηση με γροθιές προς το χέρι του όντας... έξω φρενών με την αποβολή του. Μάλιστα δεν αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο έτσι... απλά αφού φεύγοντας χαιρέτησε ειρωνικά τον ρέφερι για την απόφαση του να τον αποβάλλει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0f6x5uirzqx)