Οι Ορλάντο Μάτζικ τελικά δεν ήταν ικανοί για το κάτι παραπάνω στην Ανατολή, καθώς γνώρισαν την ήττα και από τους Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι παρατάχθηκαν χωρίς τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον (ξεκούραση). Ο Έλληνας σούπερ σταρ θα απουσιάσει από τις τελευταίες αναμετρήσεις της Regular Season. Κόντρα στο Ορλάντο, όμως, είδε τον Μπόμπι Πόρτις να καλύπτει επάξια το κενό του, με τον Αμερικανό φόργουορντ να τελειώνει την αναμέτρηση με 30 πόντους (14/18 εντός πεδιάς), 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 5 κλεψίματα!

Πλέον τα "Ελάφια" χρειάζονται είτε μια νίκη τους στα τελευταία δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου (Θάντερ εκτός, Μάτζικ εκτός), είτε ήττα των Νικς, που είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να τους πάρει τη δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA. Αντίθετα οι Μάτζικ (που παίζουν χωρίς τον Φραντς Βάγκνερ) μετά τις τελευταίες ήττες τους βλέπουν την απευθείας συμμετοχή τους στα Playoffs να είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενη. Η επίσκεψή τους στη Φιλαδέλφεια του Εμπίντ θα κρίνει εν πολλοίς το αν θα τα καταφέρουν ή αν θα χρειαστεί να παίξουν στα Play-In. 

Στα του παιχνιδιού, οι Μπακς παρατάχθηκαν με τον Μπίσλεϊ ξανά στην αρχική πεντάδα τον Μπέβερλι στο πλάι του Λίλαρντ. Ο Λίλαρντ ήταν εξαιρετικός τελειώνοντας το παιχνίδι με 29 πόντους (10/19 εντός πεδιάς), 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ ενώ ο Μπέβερλι πραγματοποίησε μια μεστή all-around εμφάνιση με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Η ομάδα του Ρίβερς πήρε προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το οποίο όσο τα λεπτά κυλούσαν, ολοένα και αυξανόταν. Το ημίχρονο έκλεισε με +14 για τους γηπεδούχους οι οποίοι στο τρίτο δωδεκάλεπτο ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους. Με την ψυχολογία στα ύψη, η τελευταία περίοδος αποδείχθηκε παράσταση για ένα ρόλο.

Τα δωδεκάλεπτα: 27-23, 64-50, 96-77, 117-99

Milwaukee Bucks vs Orlando Magic Full Game Highlights | Apr 10 | 2024 NBA Season