Η Εθνική Ελλάδας παραμένει χωρίς προπονητή μετά την λήξη του συμβολαίου του Γκουστάβο Πογέτ. Μπορεί ο ίδιος να παραμένει μια επιλογή, όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ωστόσο υπάρχουν ήδη προπονητές που προτείνονται.

Η  πρώτη επιλογή της ΕΠΟ είναι να φέρει ξένο τεχνικό για να καθοδηγήσει την Εθνική Ελλάδας. Είναι γνωστό πως αποτελεί μια επιλογή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος τελευταία δεν είναι αρνητικός αν και γνωρίζει από πρώτο χέρι τι γίνεται στο εσωτερικό της ΕΠΟ.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με την σειρά της, έχει συγκεκριμένους μάνατζερ, με τους οποίους συνεργάζεται και περιμένει τις προτάσεις τους.

H σκέψεις για Έλληνα στον πάγκο της εθνικής και ο Γιώργος Δώνης

Από την άλλη υπάρχουν και διαχρονικά ονόματα που ακούγονται πως ενδιαφέρουν. Ένα από αυτά είναι του Γιώργου Δώνη. Ο Έλληνας προπονητής είναι να αποχωρήσει από την Αλ Γουέντα της Σαουδικής Αραβίας, όπως ο ίδιος δήλωσε πριν από μερικές μέρες.

Υπήρξαν άνθρωποι στην ΕΠΟ που τόνισαν πως ήρθε η ώρα να αναλάβει ένας Έλληνας προπονητής μετά από πολλά χρόνια. Ο Δώνης, στο παρελθόν δεν ήταν τόσο ζεστός. Τώρα φέρεται να το βλέπει με άλλο μάτι. Ωστόσο δεν έχει πολλούς υποστηρικτές εντός της ΕΠΟ

Το θέμα είναι πως τον Ιούνιο η Εθνική Ελλάδας θα δώσει φιλικό με την οικοδέσποινα του Euro 2024, Γερμανία και καλείται να έχει έναν προπονητή. Έναν προπονητή που θα ξεκινήσει την δουλειά του και για τις επόμενες αγωνιστικές προκλήσεις της Εθνικής.

Δεν αποκλείεται αυτό το θέμα να… τρέξει σύντομα καθώς υπάρχουν άνθρωποι στην Ομοσπονδία, οι οποίοι κάνουν τις σχετικές διεργασίες.