Επέστρεψαν με τρία παιχνίδια σπουδαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τους γηπεδούχους να κάνουν το τρία στα τρία και να συνεχίζουν το κυνήγι για το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Μια εκπληκτική σημειολογία είναι πως και οι τρεις είναι... έβδομες στα πρωταθλήματά τους. 

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Επανήλθε η Μπέτις 


Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της LaLiga, η Μπέτις νίκησε 2-1 τη Θέλτα Βίγκο στην Ανδαλουσία. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με Μιράντα στο 53' και Φεκίρ στο 83', ενώ η Θέλτα μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Λάρσεν. 

Η Μπέτις έφτασε τους 45 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την έκτη Σοσιεδάδ. Η Θέλτα έμεινε στους 28, τέταρτη από το τέλος, με την Κάντιθ, που τώρα υποβιβάζεται, να ακολουθεί με 25. 

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Τεσσάρα της Λάτσιο στη Σαλερνιτάνα

Ο Κώστας Μανωλάς μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Λάτσιο για την 32η αγωνιστική της Serie A, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει για την ουραγό Σαλερνιτάνα, που προετοιμάζεται εδώ και καιρό για τη Serie B. Η ήττα με σκορ 4-1 ήταν φυσικό επακόλουθο.  

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ig3mjabau9)

Η Λάτσιο κλείδωσε τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκε 3-0. Ο Φελίπε Άντερσον πέτυχε δύο γκολ, Βετσίνο και Ίζακσεν τα υπόλοιπα. Ο Τσαούμα είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 στο 16', για να καταλάβει κάποιος πόσο νωρίς άνοιξαν την απόσταση οι παίκτες του Τούντορ. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0idszw13cgp)

Η Σαλερνιτάνα παρέμεινε στους 15 βαθμούς, με τη 17η Βερόνα να έχει 27. Η Λάτσιο έχει 49, ένα λιγότερο από την έκτη Αταλάντα. 

Bundesliga: Νίκησε την Ουνιόν Βερολίνου η Άουγκσμπουργκ


Με γκολ των Τιτς στο 47' και Μίχελ στο 81', η Άουγκσμπουργκ νίκησε 2-0 την Ουνιόν Βερολίνου για την 29η αγωνιστική της Bundesliga, εκείνη που αναμένεται να στεφεί πρωταθλήτρια η Μπάγερ Λεβερκούζεν. 

Η Ουνιόν έχει 29 βαθμούς, επτά περισσότερους από την προτελευταία Κολονία και έξι από την τρίτη από το τέλος Μάιντς, μία θέση που οδηγεί την ομάδα που θα πλασαριστεί σε αυτήν σε playoffs παραμονής με την τρίτη της βαθμολογίας της Bundesliga 2 (αυτήν τη στιγμή η Φορτούνα Ντίσελντορφ του Χρήστου Τζόλη). Η Άουγκσμπουργκ έχει 39, τρεις λιγότερους από την έκτη Άιντραχτ Φρανκφούρτης.