Με περιπετειώδη τρόπο έφτασε στο Βελιγράδι για τον αγώνα με την Μπασκόνια (16/04, 20:00) για τα play-in της Euroleague η Μακάμπι! Έπειτα από δύο αναβολές πτήσεων λόγω του ότι είχε κλείσει ο εναέριος χώρος του Ισραήλ μετά την επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν, η αποστολή εντέλει "πέταξε" για Βελιγράδι το βράδυ της Κυριακής (14/04) ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Μάλιστα, η πτήση προς τη Σερβία συνοδεύτηκε από ένα απρόσμενο... θρίλερ, καθώς ο Γουέιντ Μπάλντουιν δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος.

Μακάμπι: Ταξίδεψε κανονικά για Βελιγράδι για τα play-in της Euroleague με την Μπασκόνια

Η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά ο εναέριος χώρος και από το πρωί της Κυριακής που ήταν προγραμματισμένη η πτήση της Μακάμπι Τελ Αβίβ για Βελιγράδι για το ματς με την Μπασκόνια για τα play-in της Euroleague, όπου και θα προκύψει η ομάδα που θα βρει στον δρόμο των playoffs ο Παναθηναϊκός, εντέλει "πέταξε" το βράδυ έπειτα από δύο αναβολές πτήσεων.

Η ταλαιπωρία τεράστια για την αποστολή των Ισραηλινών. Μάλιστα, σύμφωνα με το πώς είναι διαμορφωμένο το πρόγραμμα της ομάδας σε περίπτωση που η Μακάμπι επικρατήσει των Ισπανών, τότε τότε η αποστολή θα αναχωρήσει για Τελ Αβίβ το ίδιο βράδυ, ενώ σε περίπτωση που ηττηθεί θα μείνει στο Βελιγράδι, καθώς το βράδυ της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βίρτους - Αναντολού Εφές.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyo3crdhhjtt)

Λήξη συναγερμού με τον Γουέιντ Μπάλντουιν

Τα άγχη δεν είχαν... σταματημό για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς ναι μεν κατάφερε να φτάσει στο Βελιγράδι, όμως κινδύνεψε να παίξει χωρίς τον καλύτερό της παίκτη αφού ο Γουέιντ Μπάλντουιν έμεινε πίσω στο Τελ Αβίβ λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος. Η "ομάδα του λαού" κίνησε... γη και ουρανό για να τον έχει στη διάθεσή της και τελικά το πρόβλημα λύθηκε και ο πρώτος σκόρερ της θα δώσει κανονικά το «παρών» στην κρίσιμη αναμέτρηση. Τη φετινή σεζόν στη Euroleague ο Μπάλντουιν μετρά κατά μέσο όσο 17,7 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ με 39% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής.