Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του Top-6 της Basket League, με τους Εργκίν Αταμάν και Γιώργο Μπαρτζώκα να αντιμετωπίζουν δυο απουσίες αφού δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Τζέριαν Γκραντ και Φίλιπ Πετρούσεφ. Αμφότεροι οι παίκτες προφυλάσσονται καθώς δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστούν και έτσι τέθηκαν νοκ άουτ από το ντέρμπι "αιωνίων". Αναλυτικά οι εξάδες των ξένων των "πράσινων" και των "ερυθρόλευκων".

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Νοκ άουτ Γκραντ και Πετρούσεφ από το ντέρμπι "αιωνίων"

Μια σημαντική απουσία έχει να διαχειριστεί ο Εργκίν Αταμάν στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ καθώς ο Τούρκος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τζέριαν Γκραντ ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον τετρακέφαλο κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων και κατ' επέκταση εκτός πλάνων από τον αγώνα. Οι ξένοι που θα απαρτίσουν την αποστολή του "τριφυλλιού" θα είναι οι: Λούκα Βιλντόσα, Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι και Ματίας Λεσόρ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czop3kwsqdsp)
Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός 12αδας τον Φίλιπ Πετρούσεφ καθώς ο Σέρβος σέντερ δεν βρίσκεται ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του στο πόδι και έτσι κρίθηκε ορθό να προφυλαχτεί. Εκτός αποστολής είναι οι Νίκολα Μιλουτίνοβ, Λουκ Σίκμα και Ίγκνας Μπραζντέικις οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω του περιορισμού παρουσίας 7 ξένων. Η "ερυθρόλευκη" εξάδα των ξένωνα αποτελε΄τιαι από τους: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάναν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Μόουζες Ράιτ και Μουσταφά Φαλ.