Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μας είχε προϊδεάσει στη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, και έτσι ακριβώς έγινε. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ξανά στη δωδεκάδα των ερυθρόλευκων μετά τις 22/1 και το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR όπου και τραυματίστηκε στην άτυχη στιγμή της σύγκρουσης με τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Σέρβος σέντερ επανήλθε δριμύτερος, έχει προπονηθεί αρκετό καιρό και πλέον τέθηκε και επίσημα στη διάθεση του προπονητή του ενόψει της αναμέτρησης με τη Φενέρ για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague που θα κρίνει κυρίως τον αντίπαλο που θα βρουν οι ερυθρόλευκοι στα Playoffs. Με νίκη παίζουν με την Μπαρτσελόνα, με ήττα παίζουν με τη Μονακό.

Για πρώτη φορά μαζί Φαλ, Ράιτ και Μιλουτίνοφ

Με την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του και τους τρεις φανταστικούς σέντερ της ομάδας. Μουσταφά Φαλ και Μόουζες Ράιτ αναμένεται να πάρουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής προκειμένου η επιστροφή του "Μίλου" να είναι όσο πιο ομαλή γίνεται. 

Μένει να φανεί το αν και κατά πόσο ο Ράιτ θα χρησιμοποιηθεί μαζί με έναν από τους δύο "δεινοσαύρους", ειδικά από τη στιγμή που ο Φίλιπ Πετρούσεφ έμεινε εκτός δωδεκάδας. Ο Σέρβος φόργουορντ δεν είναι ακόμη σε θέση να παίξει σε τόσο υψηλή ένταση, όμως μοιάζει σίγουρο πως θα είναι στη δωδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο γύρο της Basket League. 

Εκτός δωδεκάδας για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε έμειναν εκτός του Πετρούσεφ, ο Ίγκνας Μπραζντέικις, ο Μιχάλης Λούντζης και ο Γιώργος Τανούλης. Ο Λιθουανός δεν άρπαξε τις ευκαιρίες που πήρε και μοιάζει ένα κλικ πίσω στο ροτέισιον από Λαρεντζάκη και ΜακΚίσικ που είναι περίπου στην ίδια θέση.