Η υπόθεση ντόπινγκ που έφερε αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε χωρίς τελικά να υπάρχει θέμα. Η ΕΠΟ έκανε γνωστό ό,τι η ενημέρωση της UEFA αναφέρει πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας σε ελέγχους που έγιναν για τα ματς με Καζακστάν, Γεωργία αναφορικά με τα μπαράζ πρόκρισης στο EURO 2024.

Νωρίτερα υπήρξαν πληροροφίες πως μια υπόθεση ντόπινγκ αναστατώνει την Εθνική Ελλάδας. Πως ένα δείγμα διεθνή ποδοσφαιριστή που ήταν στην αποστολή για τα παιχνίδια με Καζακστάν, Γεωργία βρέθηκε θετικό μετά από σχετικό έλεγχο.

Ωστόσο η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως στην ενημέρωση που είχε από την UEFA, της ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει θετικά δείγμα διεθνή ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας.

Μια ιστορία που ξεκίνησε μέσω δημσιεύματος για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή αναφορικά με τα ματς κόντρα σε Καζακστάν, Γεωργία. Παιχνίδια που είχαν να κάνουν με την προσπάθεια πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδας στο EURO 2024.

Η ΕΠΟ και ο ΕΟΚΑΝ είχαν επισημάνει πως δεν είχανα αναφορά από την UEFA σχετικά με το θέμα, επισημαίνοντας πως είναι σε αναμονή για το αν υπάρξει κάτι. Μάλιστα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων: "Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση".

Τώρα ενημέρωσε πως σε επικοινωνία που είχε με την UEFA, της έγινε γνωστό ό,τι δεν υπάρχει υπόθεση ντόπινγκ που να αφορά την Εθνική Ελλάδας.