Ο Ολυμπιακός πήρε μια επική πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να αποκρούει τρία πέναλτι της Φενέρμπαχτσε.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, είπε πως ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος. Παράλληλα ο Τζολάκης, αναφέρθηκε και στο φυλαχτό που του έδωσε ο πατέρας του.

"Είχαμε κάνει ανάλυση με τους προπονητές. Κάποια στιγμή ειναι και το feeling. Πρέπει εκείνη την ώρα να επιλέξεις τη σωστή γωνία και να δικαιωθείς.

Πριν τα πέναλτι μου έδωσε ο πατέρας μου ενα φυλαχτό και τον ευχαριστώ δημόσια που με ακολούθησε απόψε εδώ.

Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, κοιτάμε πρωτα το πρωτάθλημα και το ματς της Κυριακής. Ωστόσο ναι, Το ονειρευόμαστε το τρόπαιο, γιατί όχι;", είπε σχετικά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nliwcug169)

Μασούρας: "Μας το χρωστούσε η ιστορία"


Από την μεριά του ο Γιώργος Μασούρας τόνισε πως τους το χρωστούσε η ιστορία: "Είμαι λίγο χαμένος, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει. Τόση προσπάθεια, τόσα χρόνια, είναι μια δικαίωση για μας.

Προσπαθούσαμε τόσα χρόνια να φτάσουμε ψηλά. Είχαμε τα αποθέματα να αντέξουμε μέχρι τέλους σε μια δύσκολη έδρα και να γράψουμε ιστορία".

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν από αυτούς που μετείχαν και στην διαδικασία των πέναλτι, σκοράροντας. Παράλληλα το 2021 είχε πραγματοποιήσει μαγική εμφάνιση με την Φενέρμπαχτσε. Είχε βάλει δύο γκολ και είχε δώσει μια ασίστ σε εκείνο το αξέχαστο 3-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nll1ltsg21)