Η 19η Απριλίου ξημέρωσε για τους οπαδούς του Ολυμπιακού πολύ νωρίτερα από την αναμενόμενη ώρα, μιας και η μεγάλη πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του Europa Conference League στα πέναλτι, κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, πανηγυρίστηκε δεόντως από κάθε φίλαθλο των Πειραιωτών. Αρκετοί μάλιστα από αυτούς μετά τη... συνάντησή τους στο Πασαλιμάνι, το οποίο και... έκαψαν, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να αποθεώσουν τους «ερυθρόλευκους» παίκτες.

Αποθέωση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για τη μεγάλη πρόκριση

Η τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης άφησε αρκετούς από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς ξύπνιους καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι αυτοί που μετά τους έντονους πανηγυρισμούς στο Πασαλιμάνι, «έτρεξαν» στο αεροδρόμιο για να περιμένουν την αποστολή της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν το πόδι τους στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο πριν από τις 7 το πρωί, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να είναι εκεί και να δίνουν το δυναμικό «παρών», αποθεώνοντας την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Όλοι τραγουδούσαν με κοινή γραμμή πλεύσης έχοντας στο μυαλό τους ένα και μόνο πράγμα. «Φέρτε μας το Ευρωπαϊκό» τραγουδούσαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, με το όνειρο να είναι ζωντανό πιο πολύ από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nsopn2ewyx)
Τη τιμητική του είχε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, που ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας με τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι, στέλνοντας τους «ερυθρόλευκους» στα ημιτελικά του Europa Conference League. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν κάθε παίκτη ξεχωριστά, δείχνοντας τη στήριξή τους στους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι γι' αυτό το ιστορικό επίτευγμα της ομάδας του Πειραιά.

Η ομάδα του Ολυμπιακού φρόντισε μέσω ενός βίντεο στα social media να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για τη θερμή υποδοχή που τους επιφύλαξαν, με τον Γιουσέφ ελ Αραμπί να ακούει ρυθμικά το όνομά του παρά το χαμένο πέναλτι που είχε, με τον «κέρβερο» Κωνσταντίνο Τζολάκη όμως να πρωταγωνιστεί.