Όπως δεν γίνεται να λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή, έτσι δεν γίνεται να λείπουν και οι Μαϊάμι Χιτ από τα Playoffs της Ανατολής στο NBA. Οι "Φλόγες" επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και θα βρουν μπροστά τους, τους πανίσχυρους Μπόστον Σέλτικς σ'ένα ζευγάρωμα για γερά... νεύρα.

"Ποδοπάτησαν" τους Μπουλς και μπήκαν στα Playoffs του NBA οι Μαϊάμι Χιτ

Η εκρηκτική πρώτη περίοδος και το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν εκείνα που έκριναν κατά πολύ την αναμέτρηση ανάμεσα στους Χιτ και τους Σικάγο Μπουλς στο Μαϊάμι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 112-91. Η επικράτηση αυτή τους δίνει το εισιτήριο για τα Playoffs του NBA εκεί που θα αντιμετωπίσουν τους Μπόστον Σέλτικς που έχουν το καλύτερο ρεκόρ φέτος στη λίγκα.

Chicago Bulls vs Miami Heat Full Game Highlights | 2024 NBA Play-In Tournament

Ο Χίρροου ντύθηκε... Μπάτλερ και οδήγησε τους Χιτ στα Playoff του NBA

"Ήρωας" όνομα και πράγμα για τους Μαϊάμι Χιτ ήταν ο Τάιλερ Χίρροου που "άγγιξε" το triple double με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, σ' ένα παιχνίδι που έλειπε το βαρύ... πυροβολικό που ακούει στο όνομα Τζίμι Μπάτλερ. Με τον "Jimmy" εκτός, ο 24χρονος Αμερικάνος γκαρντ ανέλαβε δράση και πήρε από το χέρι τις "Φλόγες". Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Ζάιμε Χάκεζ που είχε 21 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ οδηγώντας την ομάδα του στα playoff της διοργάνωσης.

Tyler Herro 24 PTS 10 REB 9 AST | Chicago Bulls vs. Miami HEAT | April 19, 2024

Ένας ΝτεΡοζάν δεν έφερε την... Άνοιξη στους Σικάγο Μπουλς 

Από τους "Ταύρους" πρώτος σκόρερ και πιο επικίνδυνος ήταν ο Ντεμάρ Ντε Ροζάν με 22 πόντους, με τον Νίκολα Βούτσεβιτς από τη πλευρά του να κάνει ό,τι μπορούσε για να αποφύγουν την ήττα. Ο Μαυροβούνιος σέντερ ολοκλήρωσε τον αγώνα με double double, έχοντας 16 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Κόμπι Γουάιτ αντιθέτως, να πέφτει πανω στην εξαιρετική άμυνα των Χιτ και να μένει στους 13 πόντους με 5/16 σουτ εντός παιδιάς

DeMar DeRozan 22 pts 3 threes 4 asts vs Heat 2024 PlayIn