Η Άστον Βίλα προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, λίγες πριν δώσει τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Europa Conference League. Πιο συγκεκριμένα ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ουνάι Έμερι.

Η συνεργααία της Άστον Βίλα με τον Ουνάι Έμερι ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022. Τότε η ομάδα ήταν στην 17η θέση της Premier League με την γκρίνια για την εικόνα της να ήταν μεγάλη.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να την αλλάξει σε μεγάλο βαθμό και να της δώσει την λάμψη του παρελθόντος. Για να φτάσει στην φετινή σεζόν όπου είναι εντυπωσιακή. Η Άστον Βίλα βρίσκεται μέσα στην 4άδα της Premier League και κυνηγάει με αξιώσεις την έξοδο στο Champions League.

Η Άστον Βίλα και τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό

Επίσης έχει προκριθεί στα ημιτελικά του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Η πρώτη αναμέτρηση θα δεξαχθεί στις 2 Μαΐου στο "Βίλα Παρκ" και η ρεβάνς, μετά από 7 ημέρες, στο Καραϊσκάκη.

Μάλιστα είναι η πρώτη συμμετοχή της ομάδας του Μπέρμιγχαμ στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 42 χρόνια.

Ο Ουνάι Έμερι είναι ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να την οδηγήσει σε αυτό το πετυχημένο μονοπάτι. Οι παίκτες τον σέβονται απόλυτα κι εκείνος έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που κοιτάει στα μάτια τις μεγάλες δυνάμεις στην Premier League.

Πρόλαβαν τους... μνηστήρες στην Άστον Βίλα

Οι άνθρωποι του συλλόγου ήθελαν να τον... δέσουν για να μην έχουν προβλήματα στο μέλλον και το πέτυχαν. Ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος έχει κατακτήσει 4 φορές το Europa League, θα μείνει στο τιμόνι της έως το 2027. Ο ίδιος δηλώνει απόλυτα χαροούμενος για την εξέλιξη καθώς στο μυαλό του δεν ήταν η αποχώρηση, αλλά να συνεχίσει την δουλειά του και γιατί όχι να κυνηγήσει, κάποια στιγμή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.