Ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται το καλοκαίρι να απασχολήσει ομάδες της Euroleague, που ψάχνουν προπονητή με την Εφές ήδη να τον έχει τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας της.

Η δουλειά που έχει κάνει ο Βασίλης Σπανούλης στο Περιστέρι είναι εξαιρετική. Μαλιστα το οδήγησε στην πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου αναφορικά με το Basketball Champions League. Είναι ένα ακόμα... παράσημο στη σύντομη προπονητική του καριέρα και δεν αποκλείεται να... ανοίξει τα φτερά του. Ανήκει στην Euroleague, εκεί όπου έχει γράψει ιστορία ως παίκτης και δεν αποκλείεται να το κάνει και ως προπονητής.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0qx2sm76t1t)
Η Εφές είναι αυτή που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για να συνεργαστεί μαζί του. Κάτι που αναφέρει το έγκυρο Basket News.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Οράτσιο Καούτσι στο Basket News, ο νυν τεχνικός του Περιστερίου bwin, αλλά και ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς είναι αυτή τη στιγμή τα δύο επικρατέστερα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εφές, αφού η θητεία του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

Παράλληλα η Εφές δεν κατάφερε να δώσει τελικά τα χέρια με τον Τσάβι Πασκουάλ αφού υπήρξαν πολλά... εμπόδια.

Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται προς το φινάλε του συμβολαίου που έχει με το Περιστέρι. Οι δύο πλευρές ξεκίνησαν την κοινή πορεία τους το καλοκαίρι του 2022 με την συμφωνία να ήταν για δύο χρόνια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0oa7ggy0g41)
Κάτι που σημαίνει πως θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του. Βέβαια ο "Kill Bill" θέλει να κάνει αργά και σταθερά βήματα στην προπονητική πριν μπει στον στίβο της Euroleague. Και δεν αποκλείεται αυτή να είναι μια σημαντική παράμετρος για το μέλλον του.

Σε κάθε περίπτωση όσοι τον προσέγγισαν πήραν την απάντηση πως είναι αφοσιωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Περιστερίου και κάθε άλλη κουβέντα θα γίνει μετά τη λήξη της σεζόν.