Όταν μια ομάδα καλείται να αγωνιστεί σε μια αναμέτρηση χωρίς τα "πρώτα βιολιά" της, τότε περιμένει από συγκεκριμένους παίκτες να κάνουν το "βήμα παραπάνω". Σε αυτή την κατηγορία παικτών εντάσσεται για τους Μιλγουόκι Μπακς ο Μπόμπι Πόρτις. Ο "Δήμαρχος" όπως τον αποκαλούν, είναι ο παίκτης που έχει κληθεί να καλύψει την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το εγχείρημα του είναι δύσκολο αλλά κανείς δεν μπορεί να του πει ότι δεν δίνει τον καλύτερο του εαυτό στη σειρά με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Παρ' όλα αυτά στο τέταρτο παιχνίδι όπου τα "Ελάφια" ηττήθηκαν, η ιστορία ήταν διαφορετική. Κι αυτό γιατί ο Πόρτις δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του σε μια ανύποπτη φάση με τον Νέμχαρντ. Ο παίκτης των Μπακς ήταν αυτός που στην ουσία ξεκίνησε το επεισόδιο και στη συνέχεια έσπρωξε αλλά και γρονθοκόπησε τον αντίπαλό του με τους διαιτητές να τον αποβάλλουν δικαιολογημένα.

Η φάση αυτή έγινε στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με τον "Δήμαρχο" να κρεμάει την ομάδα του (να που κολλάει τελικά το παρατσούκλι). Οι Μπακς κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί αλλά με τόσες ελλείψεις θα συνιστούσε θαύμα το να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.