Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί ήταν συγκλονιστικός, όπως και όλος ο Ολυμπιακός με την τεράστια νίκη απέναντι στην Άστον Βίλα. Το πρώτο βήμα προς τον τελικό του Europa Conference League έγινε, με τον Μαροκινό να σημειώνει χατ τρικ.

Παράλληλα ο Ελ Καμπί έφτασε τα 11 ευρωπαϊκά γκολ φέτος, κάτι πο δεν έχει κάνει ποτέ άλλος παίκτης των "ερυθρόλευκων" σε μια σεζόν.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Ελ Κααμπί στην κάμερα της Cosmote, ευχαρίστησε τους πάντες και επεσήμανε πως απλά κάνει την δουλειά του.

"Ευχαριστώ τον κόσμο που ταξίδεψαν μέχρι την Αγγλία και μας βοήθησαν να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήρθαμε για τη νίκη και το πιστεύαμε. Κάναμε ένα συγκεντρωμένο παιχνίδι και βάλαμε 4γκολ. Μένει ένα ακόμα ματς, δεν έχει κριθεί κάτι για την πρόκριση", είπε αρχικά.

Για το χατ-τρικ και τα 30 γκολ που έχει φέτος στη σεζόν, απάντησε: "Ευχαριστώ όλο το σταφ που με βοηθά για να κάνω αυτή την απόδοση. Κάνω τη δουλειά μου και ευχαριστώ όσους με βοηθάνε. Είμαι χαρούμενος, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Μένουν τέσσερα ματς μέχρι το τέλος θα κάνω τα πάντα για να πέτυχουμε τους στόχους μας".

Για το πόσο κοντά είναι ο τελικός του Conference, τόνισε: "Μένει ένα ματς. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια και θα πρέπει να παλέψουμε μαζί".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0zhkhl2hpmh)