Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία και απέχει έναν αγώνα μακριά από το όνειρο! Τον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι "ερυθρόλευκοι" μετά τον θρίαμβο στο "Villa Park" όπου και "γονάτισαν" την Άστον Βίλα με 4-2, καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα στον επαναληπτικό αγώνα των ημιτελικών του Europa Conference League στο Φάληρο στον οποίο η UEFA όρισε τον Γερμανό Φέλιξ Τσβάιερ, κατηγορίας elite. Ο εν λόγω ρέφερι έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές στον δρόμο των Πειραιωτών.

Europa Conference League: Ο Φέλιξ Τσβάιερ "σφυρίζει" τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα

Ο Φέλιξ Τσβάιερ, κατηγορίας elite θα διευθύνει την ιστορική ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με την UEFA να ορίζει κορυφαία... σφυρίχτρα σ' ένα σπουδαίο ματς! Ο Γερμανός διαιτητής έχει "σφυρίξει" άλλες τρεις φορές παιχνίδια των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα, στις 16/8/2017 το Ολυμπιακός-Ριέκα 2-1 για τα προκριματικά του Champions League, στις 22/11/2017 το Σπόρτινγκ-Ολυμπιακός 3-1 για τους ομίλους του Champions League και στις 20/2/2020 το Ολυμπιακός-Άρσεναλ 0-1 για τον ενδιάμεσο γύρο του Europa League.

Παράλληλα, στις 15/10/2019 είχε διευθύνει το Ελλάδα-Βοσνία 2-1 καθώς και τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος το 2019 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (1-0). Ο Τσβάιερ θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Στέφαν Λουπ και Μάρκο Αχμίλερ, ενώ ως τέταρτος ορίστηκε ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με βοηθό του τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς.

Τη φετινή σεζόν έχει "σφυρίξει" τέσσερα παιχνίδια στο Champions League, δυο στο Europa League, ενώ τον Ιούνιο του 2023 ήταν διαιτητ΄γς στον τελικό του Nations League ανάμεσα σε Ισπανία και Κροατία (0-0, 5-4 στα πέναλτι).