Ο Ολυμπιακός γέμισε με δάκρυα χαράς και υπερηφάνειας όλους τους φιλάθλους του μετά τον θρίαμβο επί της Άστον Βίλα και την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League στις 29 Μαΐου στην "OPAP Arena" εκεί όπου θα "μονομαχήσει" με τη Φιορεντίνα για το τρόπαιο. Το Πασαλιμάνι "κάηκε" από τους πανηγυρισμούς, ενώ δεν έλειψαν και τα "ερυθρόλευκοι" πανηγυρισμοί στα social media

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15fp0q583vt)
Ο πρώην ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ "έκλεψε" τις εντυπώσεις με τους έξαλλους πανηγυρισμούς του παρέα με τον γιο του, ενώ ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ των Πειραιωτών, Κώστας Παπανικολάου που βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" εστειλε ένα γεμάτο νόημο μήνυμα στο Instagram.

Οι... τρελοί πανηγυρισμοί του Φουστέρ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ παρακολούθησε από την τηλεόραση την επική πρόκριση των "ερυθρόλευκων" στον τελικό του Europa Conference League την οποία πανηγύρισε με την... ψυχή του και έκανε σαν μικρό παιδί!

Ο ίδιος μοιράστηκε σε στόρι του στο Instagram τους έξαλους πανηγυρισμούς με τον γιό του οι οποίοι χοροπηδούσαν από την χαρά τους πάνω στον καναπέ του σπιτιού τους. Μάλιστα, στο βίντεο που ανέβασε, έβαλε να ακούγεται ο ύμνος του Ολυμπιακού γράφοντας στα ελληνικά: "Πάμε".


Το μήνυμα του αρχηγού Κώστα Παπανικολάου για την "ερυθρόλευκη" πρόκριση

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν μεταξύ των μελών της οικογένειας του μπασκετικού Ολυμπιακού που βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (09/05) στο κατάμεστο "γεώργιος Καραϊσκάκης" και είδε από κοντά τον ιστορικό θρίαμβο των Πειραιωτών που πήραν την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League. 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέβασε μια φωτογραφία από τα μάτριξ του γηπέδου που έγραφαν ¨"Φιναλίστ Conference League" γράφοντας "Δεν χρειάζονται λόγια". Λίγες λέξεις, τεράστιο νόημα!

papanikolaou-anarthsh