Ο Μάριο Χεζόνια αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της φετινής Euroleague, καθώς με τις εμφανίσεις του έχει βοηθήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης να φτάσει στο Final Four του Βερολίνου. Ο Κροάτης φόργουορντ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους "μερέγχες" με την Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό να ερίζουν για την υπογραφή του.

Να "κλέψει" τον Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό θέλει η Μπαρτσελόνα

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μάριο Χεζόνια απασχόλησε τα αθλητικά ρεπορτάζ τον τελευταίο καιρό με την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 29χρονος φόργουορντ διανύει εξαιρετική χρονιά φέτος και θα ψάξει να βρει την καλύτερη απόφαση για την καριέρα του.

Μία από τις ομάδες που φέρεται να έχει ενδιαφερθεί για την απόκτηση του είναι ο Παναθηναϊκός, με τα συναισθήματα του παίκτη για την ομάδα να είναι γνωστά. Έχει εκφράσει πολλάκις στο παρελθόν την στήριξη του στους "πράσινους" ενώ δηλώνει μεγάλος θαυμαστής της Θύρας 13

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cxif99fh67mx)

"Μυθική" πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Μάριο Χεζόνια

Όσο κι αν "παλεύει" η Ρεάλ Μαδρίτης να ανανεώσει το συμβόλαιο του "σούπερ Μάριο" οι προσπάθειες της πέφτουν στο κενό. Έχει κάνει αρκετές προτάσεις ανανέωσης αλλά υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπαρτσελόνα και να "αρπάξει" τον Χεζόνια από τα χέρια των υπόλοιπων ομάδων. Οι "μπλαουγκράνα" έμειναν εκτός συνέχειας της Euroleague, μιας και αποκλείστηκαν από τον Ολυμπιακό, και ψάχνουν να βρουν παίκτες που θα τους φέρουν του χρόνου ξανά στις καλύτερες τέσσερις ομάδες της διοργάνωσης.


Σύμφωνα μάλιστα με το Radio Nacional της Βαρκελώνης, η Μπαρτσελόνα έχει κάνει ήδη μία τεράστια πρόταση στον Κροάτη φόργουορντ, έναν παίκτη που την έχει πληγώσει πολλές φορές στο παρελθόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση αυτή είναι της τάξεως των 7 εκατομμυρίων μεικτά, γεγονός που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-ctfy2nxg8sxd)