Λίγη ώρα πριν την λήξη των αλλαγών στην Basket League αναφορικά με τη λίστα των ξένων, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην τελευταία κίνηση που είχε διαθέσιμη, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να επιστρέφει και να παίρνει τη θέση του Μόουζες Ράιτ, ο οποίος θα είναι πλέον διαθέσιμος μόνο για τα παιχνίδια της Euroleague.

Μιλουτίνοφ αντί Ράιτ ο Ολυμπιακός για τα Playoffs της Basket League

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα στη Ρόδο του Κολοσσού και τελείωσε την κανονική διάρκεια της Basket League στη δεύτερη θέση. Οι "ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ (15/05 17:15) στο πρώτο παιχνίδι των Playoffs του πρωταθλήματος λίγες ημέρες πριν ταξιδέψουν στο Βερολίνο για το Final Four της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε το δικαίωμα να κάνει ακόμη μία αλλαγή στο ρόστερ των "ερυθρόλευκων" αναφορικά με τους ξένους, μέχρι το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην "Ένωση" και το έπραξε. Ο προπονητής των Πειραιωτών αποφάσισε να επιστρέψει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και να αφήσει εκτός λίστας τον Μόουζες Ράιτ.

Ο Αμερικάνος παρόλο που βοήθησε τα μέγιστα τον Ολυμπιακό να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν εκείνος που έμεινε εκτός συνέχειας στη Basket League λόγω και των εξαιρετικών παιχνιδιών που πραγματοποίησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Υπάρχει επίσης και η λύση του Φιλίπ Πετρούσεφ - του οποίου η μαγνητική ήταν καθαρή - που μπορεί να σταθεί επάξια στη θέση "5" όταν κι εφόσον του ζητηθεί.

Πλέον οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν δικαίωμα για κάποια αλλαγή, ακόμη κι αν υπάρξει τραυματισμός, με την επτάδα των ξένων να αποτελείται από τους: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεφ, Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.