Μόλις δύο νίκες απέχουν από την κατάκτηση του τροπαίου στην Ανατολή οι Μπόστον Σέλτικς που έκαναν το 2-0 στη σειρά των Plaoyffs του NBA κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς. Οι "Κέλτες" επικράτησαν πιο εύκολα σε σχέση με τη πρώτη αναμέτρηση με τον Τζέιλεν Μπράουν να κάνει ένα απίστευτο παιχνίδι

Έκαναν το 2-0 οι Μπόστον Σέλτικς στους τελικούς των Playoffs του NBA

Οι Μπόστον Σέλτικς υποδέχθηκαν τους Ιντιάνα Πέισερς στον δεύτερο τελικό των Playoffs του NBA στην Ανατολή και επικράτησαν με 126-110 κάνοντας το 2-0 στη σειρά. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται μπροστά στο σκορ (25-27) στο τέλος της πρώτης περιόδου αλλά ένα σερί 17-0 στα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου δεκαλέπτου έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με +6 (57-51).

Η εντυπωσιακή επιθετική ευστοχία στο τρίτο δωδεκάλεπτο με το αξιοπρόσεκτο 12/13(!) δίποντα για τους "Κέλτες" τους έδωσαν μία καλή διαφορά (93-80) στις αρχές της τελευταίας περιόδου, διαφορά η οποία δεν έπεσε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε μία σημαντική νίκη.

Boston Celtics vs Indiana Pacers Game 2 Full Highlights | 2024 ECF | FreeDawkins

Με μπροστάρη τον... 40άρη Μπράουν πήραν τη δεύτερη νίκη οι Σέλτικς

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε το πρώτο παιχνίδι της σειράς στην παράταση, Τζέιλεν Μπράουν, με τον Αμερικάνο φόργουορντ αυτή τη φορά να ισοφαρίζει το προσωπικό του ρεκόρ στα Playoffs σκοράροντας 40 πόντους

Από 23 πόντους αμφότεροι πέτυχαν οι Τζέισον Τέιτουμ και Ντέρικ Γουάιτ με τον πρώτο να έχει βέβαια 1/7 τρίποντα ενώ κομβικός για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο γεννημένος για τα Playoffs και τα κρίσιμα παιχνίδια, Τζρου Χόλιντεϊ. Ο πρώην παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς ήταν σχεδόν αλάνθαστος με 15 πόντους και 6/7 σουτ εντός παιδιάς ενώ έκανε και double double με τις 10 ασίστ που μοίρασε στον αγώνα.

Jaylen Brown Ties PLAYOFF CAREER-HIGH 40 Points In Game 2! 👏 | May 23, 2024

"Πάλεψε" ο εξαιρετικός Σιάκαμ αλλά δεν έφτανε για τους κουρασμένους Πέισερς

Από τους φιλοξενούμενους - που για ακόμη ένα παιχνίδι πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν - εξαιρετικό ματς έκανε ο Πασκάλ Σιακάμ, με τον Καμερουνέζο φόργουορντ να πετυχαίνει 28 πόντους με 13/17 σουτ εντός παιδιάς ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ.

Σε σχέση με τον πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, πολύ λιγότερες προσπάθειες πήρε ο σούπερ σταρ των Πέισερς, Ταϊρίς Χαλιμπέρτον που τελείωσε το παιχνίδι με 10 πόντους αλλά με μόλις οκτώ(!) σουτ στον αγώνα. Σημαντικές βοήθειες έδωσε ο Άντριου Νέμπαρντ με 16 πόντους, με τον προπονητή της Ιντιάνας, Ρικ Καρλάιλ να προχωράει σε ροτέισον στο φινάλε της αναμέτρησης.

Pascal Siakam 28 pts 5 rebs 2 asts vs Celtics 2024 PO G2