Το σαββατιάτικο πρωινό σε κάθε Final 4 της Euroleague αποτελεί παραδοσιακά διάστημα ανασύνταξης δυνάμεων για νικητές και ηττημένους των ημιτελικών της Παρασκευής.

Οι θριαμβευτές (στην προκειμένη περίπτωση ο Παναθηναϊκός AKTOR και η Ρεάλ Μαδρίτης) καλούνται να παραμείνουν προσηλωμένοι πνευματικά στο μεγάλο στόχο της κατάκτησης του τροπαίου, οι δε απογοητευμένοι (φέτος ο Ολυμπιακός και η Φενερμπαχτσέ) να πατήσουν γρήγορα στα πόδια τους, να διαχειριστούν την αγγαρεία του μικρού τελικού και να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει των εγχώριων τίτλων που διεκδικούν.

Ελληνικός πολιτισμός και... σόου Αντετοκούνμπο στη Fan Zone

Το πρωινό του Σαββάτου, όμως, δίνει την ευκαιρία στους φίλους του μπάσκετ να έρθουν πιο κοντά με τα αστέρια των τεσσάρων φιναλίστ. Στο πλαίσιο των καθιερωμένων εκδηλώσεων της Euroleague παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR, του Ολυμπιακού, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Φενερμπαχτσέ επισκέφτηκαν το χώρο που φιλοξενείται η Fan Zone της φετινής διοργάνωσης, υπέγραψαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ για δεύτερη μέρα είδαμε Έλληνες να παραδίδουν μαθήματα πολιτισμού, καθώς φίλαθλοι του Παναθηναϊκού φωτογραφήθηκαν με τον Κώστα Παπανικολάου, σε μια ένδειξη σεβασμού στο πρόσωπο του “ερυθρόλευκου” αρχηγού.

Ωστόσο, το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση στην εκδήλωση ήταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής σέντερ ήταν σε τρελά κέφια, γνώρισε την αποθέωση από το κοινό και – όπως θα δείτε στο βίντεο του parapolitika.gr -–απόλαυσε την εμπειρία σαν μικρό παιδί!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ipx945cafl)