ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

O Oλυμπιακός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Euroleague, με τη "Βασίλισσα" να "λυγίζει" με 87-76 τους Πειραιώτες και να στερεί από το ελληνικό μπάσκετ έναν τελικό με "γαλανόλευκο" χρώμα στην Ευρώπη που όλοι περίμεναν πως και πως. Πάντως ο Φίλιπ Πετρούσεφ σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην κάμερα του parapolitika.gr υποστήριξε ότι θα μπορούσε να υπάρξει ελληνικός τελικός στα επόμενα χρόνια.


Ο Φίλιπ Πετρούσεφ δήλωσε στα parapolitika.gr οτι μπορεί να υπάρξει ελληνικός τελικός στην Euroleague

Στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο και ο Φίλιπ Πετρούσεφ σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην κάμερα του parapolitika.gr εξέφρασε την πεποίθηση του ότι όσα δεν ζήσαμε στο Βερολίνο με έναν ελληνικό τελικό θα το... ζήσουμε μέσα στα επόμενα χρόνια λόγω της σταθερής παρουσίας του Ολυμπιακού σε κορυφαίο επίπεδο και λόγω της επιστροφής του Παναθηναϊκού AKTOR στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.


Παράλληλα, ο Πετρούσεφ έσπευσε να στείλει και το δικό του μήνυμα για την ολοκλήρωση της σεζόν προς τους φιλάθλους της ομάδας του αλλά και προς τον "αιώνιο" του αντίπαλο δηλώνοντας πως ο στόχος είναι η κατάκτηση της Basket League και το τρίτο διαδοχικό νταμπλ των "ερυθρόλευκων".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1iul4d1y1y1)


Το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού

Το "παγωμένο" βλέμμα του αρχηγού του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τους Μαδριλένους τα... έλεγε όλα! Οι "ερυθρόλευκοι" άργησαν να πάρουν... μπρος στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα να έρθει η μοιραία ήττα.

Το κλίμα στις τάξεις των Πειραιωτών μετά τον "πικρό" αποκλεισμό μπορεί να είναι ως έναν βαθμό βαρύ, όμως οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν πρόθυμοι να μιλήσουν στα ΜΜΕ, ενώ δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Στόχος να βρεθεί το κίνητρο για τον μικρό τελικό με την Φενέρμπαχτσε που θα κρίνει ποια ομάδα θα αναδειχθεί τρίτη ή τέταρτη και μετά όλα τα βλέμματα στο... πρωτάθλημα.