ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Το Βερολίνο φορά τα... γιορτινά του για να φιλοξενήσει τη μεγάλη μπασκετική ευρωπαϊκή γιορτή του Final Four της Euroleague  και όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ ζουν και απαπνέουν για την κορυφαία στιγμή της σεζόν, η οποία θα έχει και "γαλανόλευκο χρώμα"! Τα parapolitika.gr βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Γερμανίας για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού, εδώ όπου όλοι κινούνται σε ρυθμούς... Euroleague.

Έγινε... πράσινη η Uber Arena από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό της Euroleague

O Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει σε τελικό της Euroleague μετά από 13 χρόνια και η Uber Arena έχει φορέσει τα γιορτινά της τα οποία είναι... πράσινα. Οι οπαδοί του "τριφυλλιού έχουν κατακλύσει το ένα πέταλο του γηπέδου πολύ πριν την έναρξη του αγώνα με τις σκηνές να θυμίζουν... ΟΑΚΑ

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα βρει απέναντι της την Ρεάλ Μαδρίτης - που απέκλεισε τον Ολυμπιακό - και το έργο της δεν θα είναι εύκολο. Οι Μαδριλένοι ψάχνουν το 12ο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο ενώ ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι έτοιμος να... ράψει το έβδομο αστέρι στη φανέλα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jowwv4xbl5)
Θερμής υποδοχής από τους φιλάθλους των "πρασίνων" έτυχαν μάλιστα οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης, με τους δύο παίκτες - σύμβολα για το "τριφύλλι" να βρίσκονται στο γήπεδο.

euroleague_filathloi_telikos
euroleague_filathloi_telikos_1
euroleague_filathloi_telikos_2
euroleague_filathloi_telikos_3