ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα στο Βερολίνο για τον ιστορικό τελικό της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ρεάλ Μαδρίτης και μετά τη δύσκολη νύχτα που έζησε η γερμανική πρωτεύουσα με τις συγκρούσεις Ελλήνων, Σέρβων και Τούρκων χούλιγκαν, η Uber Arena ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την "τιτανομαχία" του ευρωπαϊκού μπάσκετ ανάμεσα στον "Εξάστερο" και τη "βασίλισσα". 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jn6ztcxdex)

Ισχυρή αστυνομική δύναμη στην Uber Arena, από νωρίς παίρνουν θέση οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR

Η εικόνα έξω από την Uber Arena δεν έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με εκείνη που υπήρχε το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ξέσπασαν τα επεισόδια που πρωταγωνίστησαν κουκουλοφόροι οπαδοί της Φενέρ που επιχείρησαν να εισβάλουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. 

Υπάρχει πιο έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να μιλήσουμε για "φρούριο" ή για εικόνες που παραπέμπουν σε κάποιο ελληνικό γήπεδο πριν την έναρξη κάποιου ντέρμπι όπου συναντάς περισσότερες... κλούβες της αστυνομίας και άνδρες των ΜΑΤ, παρά φιλάθλους. Δείτε τις πρώτες εικόνες από την Uber Arena στο βίντεο που ακολουθεί και ακούστε υγιείς φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού να στέλνουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για την οπαδική βία: 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jmnp0g8go9)

Την ίδια ώρα στην Alexanderplatz, οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR ξεκινούσαν το δικό τους... πάρτι, λίγο πριν εκκινήσουν την πορεία τους προς την Uber Arena, όπου αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 10.000 "πράσινοι", καθώς αρκετοί έχουν αγοράσει εισιτήρια από απογοητευμένους φίλους του Ολυμπιακού και της Φενερμπαχτέ. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jn1708lgr5)