Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΠΟ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Makedonia Palace (κεντρικό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη) όπου έδωσαν το παρών και εκπρόσωποι 39 ενώσεων. Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να διαδεχτεί τη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και στο πλευρό του βρέθηκε και ο πατέρας του και πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης αναμένει να τον στηρίξουν παραπάνω από 50 εκλέκτορες και 39 ενώσεις στις εκλογές που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 22 Ιουλίου. "Δεν θέλουμε να ακούει κάποιος τη λέξη "ΕΠΟ" και να στρίβει. Δε θέλουμε να γίνεται τελικός Κυπέλλου χωρίς κόσμο", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Γκαγκάτσης: "Δεν θέλουμε να ακούει κάποιος τη λέξη ΕΠΟ και να... στρίβει"

"Καλησπέρα σε όλους! Σας ευχαριστώ που με τιμάτε για την παρουσία σας. Αισθάνομαι συγκινημένος γιατί βλέπω πρόσωπα γνωστά και φιλικά απέναντί. Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τις εκλογές που θα γίνουν στις 22 Ιουλίου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, Βασίλη Γκαγκάτση, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τη σύζυγό μου. Θα ήθελα να είναι εδώ και η μητέρα μου σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παρόντες" ανέφερε στο εισαγωγικό της ομιλίας του.

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως: "Οι εκλογές που έρχονται κρίθηκαν, χωρίς καμία έπαρση. Οι απαιτήσεις του κόσμου είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα στο ερασιτεχνικό και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Για την ΚΕΔ και τον πρόεδρο της, θα υπάρξει επιστολή στην UEFA και τον κ. Ροσέτι, για να υποδείξει εκείνος υποψήφιο. Όσον αφορά τη θέση του CEO, θα πραγματοποιηθεί ανοικτός διαγωνισμός και κατόπιν θα αποφασίσει η εκτελεστική επιτροπή.

Δεν θέλουμε να ακούει κάποιος τη λέξη "ΕΠΟ" και να στρίβει. Δε θέλουμε να γίνεται τελικός Κυπέλλου χωρίς κόσμο.

"Έχουμε ήδη 39 ψήφους και τις μισές ΠΑΕ της Super League"


Σήμερα ήταν μια συγκέντρωση νίκης. Έχουμε ήδη 39 ψήφους και μία ακόμα Ένωση και τις μισές ΠΑΕ της Super League, αλλά και 4-5 Ενώσεις που μας στηρίζουν! Δεν έχει σημασία αν έχουμε αντιπάλους, όλους τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Ακόμα και όσοι δεν είναι εδώ, είναι συνάδελφοι μας.

Είμαι περήφανος που θα υπηρετήσω μαζί σας το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, που θα έχουν όλοι συμφέρον".