Ο Παναθηναϊκός AKTOR μια μέρα μετά τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό για την Basket League, είπε το τελευταίο αντίο στον Πάρη Δερμάνη.


Ο επί σειρά ετών φροντιστής της ομάδας μπάσκετ έφυγε από τη ζωή το Σάββατο και σήμερα έγινε η κηδεία του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η οικογένεια του Παναθηναϊκός AKTOR τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία.

Εκεί ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Εργκίν Αταμάν και όλοι οι παίκτες, για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τους Πάρη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1wjmppu1azd)

Παρόντες ήταν και θρύλοι της ομάδας, που συνεργάστηκαν με τον εκλιπόντα, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Αντώνης Φώτσης, ο Δήμος Ντικούδης και ο Κώστας Τσαρτσαρής, ενώ στεφάνι έστειλε μεταξύ άλλων και ο Γιώργος Παπαγιάννης που λόγω υποχρεώσεων με τη Φενέρμπαχτσε στους τελικούς της Τουρκίας ήταν αδύνατο να έρθει στην Αθήνα.

Στην κηδεία παρέστησαν ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Γιάννης Καλαμπόκης, ενώ στεφάνια έστειλαν φυσικά η οικογένεια Γιαννακόπουλου, αλλά επίσης μεταξύ άλλων η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η ΚΑΕ ΑΕΚ.

dermanis_1
dermanis_2
dermanis_3
dermanis_4
dermanis_5
dermanis_6
dermanis_7
dermanis_8