Ο τρίτος τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό έβγαλε πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με ένταση αλλά και αρνητικά σχόλια ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ένα από αυτά ταα σχόλια είχε να κάνει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και το λουλούδι που άφησε στη μνήμη του Πάρη Δερμάνη, επί σειρά ετών φροντιστής των "πρασίνων", ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από μερικές μέρες.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να αφήσει τα λουλούδια στη μνήμη του φροντιστή του Παναθηναϊκού, Πάρη Δερμάνη, λίγο μετά τη χειραψία με τον αντίπαλο προπονητή τον Εργκίν Αταμάν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1wjdhm7e4ld)

Η οργισμένη αντίδραση του Χρήστου Μπαφέ

Η κίνησή του να μην ακολουθήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού, μόλις αυτοί μπήκαν στο παρκέ, προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια.  Με αφορμή αυτό υπήρξε μια οργισμένη απάντηση του Χρήστου Μπαφέ, του αθλητικού διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του προφίλ του στο twitter.

"Μπροστά στους νεκρούς υπάρχουν κάποιοι κανόνες ακόμα και στις χειρότερες κοινωνίες. Το μίσος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη για να πετύχετε το στόχο σας. Ντροπή σας.

Η εξήγηση που έδωσε ο Μπαφές

Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν αυτός που έδωσε το λουλούδι στον κοουτς να το τοποθετήσει στην καρέκλα που καθόταν ο Πάρης, η κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν από την αρχή ότι αυτό θα γινόταν είτε κατά την είσοδο του στο γήπεδο ή στην παρουσίαση των δυο ομάδων και στον χαιρετισμό του με τον κοουτς Αταμαν. Μου είπε ότι θα κάνει το δεύτερο και για αυτό το λουλούδι τοποθετήθηκε στον κύβο των αλλαγών, προκειμένου να το πάρει τη στιγμή που έπρεπε.

Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς στην προσπάθεια να πετύχετε τον στόχο σας; Δεν έχετε καμία ηθική μέσα σας; Σταματήστε να μολύνετε την κοινωνία μας. Αρκετό μίσος υπάρχει", ανέφερε σχετικά ο Μπαφές.