Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σήκωσε κλάδο ελαίας στο περιθώριο της κλήρωσης των διαιτητών για τον τέταρτο τελικό της Basket League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού AKTOR στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (12/6-21:15). Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναρωτήθηκε φιλοσοφικά για το λόγο που υπάρχει μίσος μεταξύ των δύο ομάδων, με τον αθλητικό διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστο Μπαφέ, να απαντά ότι η μάχη δεν είναι προσωπική. 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός AKTOR: Η στιχομυθία 


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε: "Δεν καταλαβαίνω γιατί πλακωνόμαστε. Για το καλό του αθλήματος, για το καλό των χορηγών; Κόψατε τους δημοσιογράφους από το τσάρτερ επειδή δεν έγραψαν αυτά που έκανα με την Μακάμπι. Τι έκανα εγώ στους Αγγελόπουλους; Μα την Παναγία, θέλω οι άνθρωποι να είναι καλά". 

Από τη μεριά του, ο Χρηστός Μπαφές είπε: "Oι Αγγελόπουλοι δεν τα έχουν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τα έχουν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που κάνει τις συγκεκριμένες αναρτήσεις και προσπαθούν να προστατέψουν την ομάδα τους. Δεν σηκωνουμε σκόνη. Επίσης, όταν λες για τους δημοσιογράφους, δεν στα μετέφεραν καλά. Δεν τους κόψαμε γι' αυτά που έκανες με την Μακάμπι, αλλά από τη στιγμή που χρησιμοποιούν τους προσωπικούς σου λογαριασμούς στο instagram, είπαμε να χρησιμοποιούν τα πάντα που αφορούν το μπάσκετ. Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται σε προσωπικό επίπεδο".