Final Four 2025: Φουρνιέ και Λαρεντζάκης οι καλύτεροι στον... οριεντάλ χορό, σύμφωνα με τους παίκτες του Ολυμπιακού
Το βίντεο της ΚΑΕ
Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς Final Four και η ΚΑΕ πρόσθεσε λίγη… ανατολίτικη διάθεση στην προετοιμασία! Οι "ερυθρόλευκοι" ψήφισαν ποιος παίκτης θα ήταν ο ιδανικός για... οριεντάλ χορό αν η ομάδα κατακτήσει την EuroLeague, με Φουρνιέ και Λαρεντζάκη να ξεχωρίζουν.

Ο Ολυμπιακός κινείται πλέον σε ρυθμούς Final Four 2025 και η ΚΑΕ, θέλοντας να προσθέσει μία πιο ανάλαφρη και χιουμοριστική νότα στην προετοιμασία για το Άμπου Ντάμπι, προχώρησε σε μια πρωτότυπη "ψηφοφορία" μεταξύ των παικτών. Το ερώτημα που τέθηκε ήταν απλό: ποιος είναι ο πιο κατάλληλος για να χορέψει σε ανατολίτικους ρυθμούς, αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει την EuroLeague;
Η ιδέα συνδέεται φυσικά με τη διοργάνωση που διεξάγεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και προσέφερε αρκετές χαλαρές στιγμές εντός αποδυτηρίων.
Οι δύο παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους ήταν ο Εβάν Φουρνιέ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τον Γάλλο να δείχνει ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση, καθώς δεν δίστασε να ψηφίσει τον εαυτό του!
Αναλυτικά οι επιλογές των παικτών του Ολυμπιακού:
Ράιτ: Ίσως ο Παπανικολάου.
Έβανς: Θα έλεγα τον Φουρνιέ.
Μήτρου-Λονγκ: Εξαιρετική ερώτηση. Ο Λαρεντζάκης, κάνουμε έναν κύκλο γύρω του και ‘το κάνει δικό του'.
Λαρεντζάκης: Η προϊστορία έχει δείξει Εβάν Φουρνιέ, αλλά θα είναι πολλοί οι υποψήφιοι έτσι όπως τους βλέπω.
Φαλ: Ίσως ο ΜακΚίσικ.
Παπανικολάου: Ο Λαρεντζάκης.
Ντόρσεϊ: Ο Φουρνιέ.
ΜακΚίσικ: Ο Παπανικολάου.
Βιλντόσα: Ο Φουρνιέ.
Γουίλιαμς-Γκος: Σίγουρα ο Λαρεντζάκης.
Πίτερς: Ο Μήτρου-Λονγκ είναι μεγάλος χορευτής. Αυτός και ο Σέιμπεν Λι είναι υποψήφιοι νομίζω.
Φουρνιέ: Αυτή είναι δύσκολη ερώτηση. Θέλεις να πω εμένα ε; Μάλλον εγώ.
Μιλουτίνοβ: Ο βασιλιάς των social media και του χορού, Εβάν Φουρνιέ.
Λι: Ο Λαρεντζάκης.
Γουόκαπ: Σε στιλ Οριεντάλ; Νομίζω ο Μόουζες Ράιτ. Του αρέσει να χορεύει, τον έχω δει πολλές φορές να χορεύει.
Βεζένκοβ: Ο Λαρεντζάκης.