Λέστερ - Ίπσουϊτς 2-0: Ονειρεμένο "αντίο" για τον Βάρντι με το 200ο γκολ στην 500η του εμφάνιση
Ο GOAT των "αλεπούδων"
Η Λέστερ επικράτησε 2-0 της Ίπσουϊτς στο ματς των υποβιβασμένων για την 37η αγωνιστική στην Premier League, όπου ήταν και το "αντίο" του τεράστιου Τζέιμι Βάρντι, βάζοντας το 200ο γκολ του με τις "αλεπούδες" στην 500η συμμετοχή του

Η Λέστερ νίκησε 2-0 την Ίπσουϊτς, στο παιχνίδι των υποβιβασμένων ομάδων για την 37η αγωνιστική στην Premier League, αλλά τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στον Τζέιμι Βάρντι.
Για τον 38χρονο επιθετικό ήταν η τελευταία παράσταση στην έδρα της Λέστερ, στην οποία αφήσει πίσω του μια 13χρονη καριέρα.
Μάλιστα βρήκε και δίχτυα στο 28' (το άλλο σημείωσε ο ΜακΑτίρ στο 69') για να φτάσει τα 200 γκολ με τις "αλεπούδες" στην 500η του εμφάνιση με την μπλε φανέλα.
200 - Jamie Vardy has scored his 200th Leicester goal on his 500th appearance for the Foxes in all competitions. Banker. #LEIIPS
— OptaJoe (@OptaJoe) May 18, 2025
Έτσι καταφέρνει να φτάσει με τον καλύτερο τρόπο στο στόχο που είχε βάλει για την τελευταία του σεζόν. Μάλιστα στο 80' έγινε αλλαγή και όρθιοι όλοι στο γήπεδο τον αποθέωσαν.
Leicester City fans organized an incredible send-off for Jamie Vardy in his final match at the King Power Stadium. 👏🦊 pic.twitter.com/PNy0Zy3SDi
— NBC Sports Soccer (@NBCSportsSoccer) May 18, 2025
Η Λέστερ του Βάρντι και η κατάκτηση της Premier League
Ο Τζέιμι Βάρντι ήταν από τα πρώτα βιολιά της Λέστερ στην ονειρεμένη σεζόν 2015-16 όπου με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο κατέκτησε την Premier League, σε ένα ανεπανάνάλληπτο έπος.
Επίσης με τις "αλεπούδες" έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Αγγλίας το 2021, το Community Shield το 2022 και δύο τίτλους Championship, το 2014 και την περσινή σεζόν.