Final Four 2025: Απίστευτη ταλαιπωρία για Έλληνες φιλάθλους που επιστρέφουν από το Άμπου Ντάμπι, για... απίστευτο λόγο
Μεγάλη καθυστέρηση και... επεισόδιο
Οδύσσεια δίχως τέλος για περίπου 200 Έλληνες φιλάθλους που επιστρέφουν από το Final Four του Άμπου Ντάμπι, με πολύωρη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο του Κουταΐσι. Συνεχείς καθυστερήσεις, ένταση με το πλήρωμα και επέμβαση της αστυνομίας συνθέτουν το σκηνικό.

Απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν περίπου 200 Έλληνες φίλαθλοι που επιστρέφουν από το Final Four του Άμπου Ντάμπι, με το ταξίδι τους να έχει μετατραπεί σε πραγματική οδύσσεια. Η διαδρομή περιλαμβάνει σταθμούς στο Κουταΐσι της Γεωργίας, τη Θεσσαλονίκη και τελικό προορισμό την Αθήνα. Το πρώτο σκέλος της πτήσης, από Άμπου Ντάμπι προς Κουταΐσι, ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.
Final Four 2025: Επεισόδιο στη Γεωργία προκάλεσε τεράστια καθυστέρηση
Ωστόσο, στη Γεωργία ξεκίνησαν οι δυσκολίες. Αν και η επόμενη αναχώρηση είχε προγραμματιστεί για τις 11:50, οι επιβάτες ενημερώθηκαν για καθυστέρηση άνω της μίας ώρας, εξαιτίας εκδηλώσεων και στρατιωτικών ασκήσεων για την εθνική επέτειο της χώρας.
Μόλις επιβιβάστηκαν, περίμεναν μέσα στο αεροσκάφος περίπου μία ώρα, για να ακολουθήσει νέα καθυστέρηση 30 λεπτών. Παρ’ όλα αυτά, το αεροπλάνο παρέμενε στο έδαφος, με τον χρόνο αναχώρησης να μετατίθεται συνεχώς.
Η κατάσταση κορυφώθηκε όταν ο πιλότος ανακοίνωσε για τρίτη φορά νέα καθυστέρηση, προκαλώντας ένταση στους επιβάτες. Ορισμένοι πλησίασαν το πιλοτήριο απαιτώντας να αποβιβαστούν.
Παρενέβη η αστυνομία της Γεωργίας
Ο κυβερνήτης, που μέχρι τότε έδινε ενημερώσεις εκτός πιλοτηρίου, αποσύρθηκε και έδωσε εντολή να φέρουν σκάλα για να αποβιβαστούν οι επιβάτες. Τελικά, όλοι απομακρύνθηκαν από το αεροπλάνο με παρέμβαση της αστυνομίας. Η αναμονή έχει ξεπεράσει τις 9 ώρες και η πτήση αναμένεται να αναχωρήσει τελικά στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα).