Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταθέτει μήνυση για νόθευση εγγράφων, για γυναίκα διαιτητή που σφυρίζει στην Α1"
"Το οποίο είναι κακούργημα"
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε γνωστό μέσω story που ανέβασε στους επίσημους λογαριασμούς του στο Instagram ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταθέτει μήνυση για νόθευση εγγράφων γυναίκας διαιτητή που "σφυρίζει" στην Α1.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που μίλησε σε αυστηρό ύφος στους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR λίγο πριν τους τελικούς της Basket League όπου τους ζήτησε ότι οτιδήποτε άλλο από το 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό δεν θα είναι αποδεκτό, ενημέρωσε μέσω story του στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram ότι η "πράσινη" ΚΑΕ θα καταθέσει μήνυση σε γυναίκα διαιτητή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Παναθηναϊκός AKTOR: Με Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην εξέδρα οι τελικοί με τον Ολυμπιακό
Ο Γιαννακόπουλος ενημέρωσε για μήνυση του Παναθηναϊκού σε γυναίκα διαιτητή
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, αποκάλυψε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τη Δευτέρα το πρωί καταθέτει μήνυση για νόθευση εγγράφων για γυναίκα διαιτητή η οποία "σφυρίζει" στην Α1 τα τελευταία χρόνια, δίχως να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες και να αναφέρει το όνομα της Ελληνίδας ρέφερι στην οποία αναφέρεται.ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Παναθηναϊκός AKTOR: Με Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην εξέδρα οι τελικοί με τον Ολυμπιακό
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε: "Απλά ενημερωτικά, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τη Δευτέρα το πρωί καταθέτει μήνυση για νόθευση εγγράφων, το οποίο είναι κακούργημα, για διαιτητή, γυναίκα, η οποία σφυρίζει στην Α1 τα τελευταία χρόνια".