Η κρίσιμη συνάντηση: Η άφιξη των αδερφών Αγγελόπουλων στο Υπουργείο - Δείτε εικόνες
Ακολουθεί η συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση
Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έφτασαν στο Υπουργείο για την κρίσιμη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση

Μετά τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, και τη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Βρούτση, ήρθε η σειρά για τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να συναντηθούν με τον υφυπουργό Αθλητισμού. Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός έφτασαν στο Υπουργείο και ετοιμάζονται να καθίσουν στο τραπέζι με κεντρικό θέμα συζήτησης την τύχη των φετινών τελικών της Basket League.




Πρώτος στο Υπουργείο έφτασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, περίπου στις 17:20, ενώ λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 17:24 έφτασε με το όχημά του και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.
Στη συνέχεια, οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός παραχώρησαν δηλώσεις στις κάμερες, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως "δεν δεχόμαστε την εξομοίωση με τον Γιαννακόπουλο, υπάρχει το φως και το σκοτάδι".
Στο Υπουργείο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι για τη συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση
Ο Γιάννης Βρούτσης κάλεσε τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός σε συνάντηση προκειμένου να αποφανθεί το τι μέλλει γενέσθαι με τη συνέχεια των φετινών τελικών της Basket League. "Η απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα ουσιώδη: Η αυτοπρόσωπη προσέλευση των ιδιοκτητών των ΚΑΕ στο γραφείο μου μετά τις τρεις και η δέσμευσή τους απέναντι στην τηλεόραση και στις δηλώσεις που θα κάνουν ότι θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα με ωραίο τρόπο και θα διασφαλίσουν και την ομαλή πορεία του πρωταθλήματος. Χωρίς τοξικότητα, χωρίς δηλητήριο", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Αθλητισμού.
Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έφτασαν στο Υπουργείο για την κρίσιμη συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση, όπου μένει να φανεί τι θα συζητηθεί και από την πλευρά της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ και τη στάση που θα έχει σχετικά με τη συνέχεια των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος.
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Ηθικοί αυτουργοί οι Αγγελόπουλοι, αυτός είναι ο Ολυμπιακός"
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή τους στο Υπουργείο αφού σημείωσε ότι στο "πρώτο σύνθημα για την κόρη μου, έσφαλα, έκανα χειρονομία και αποβλήθηκα", ανέφερε ότι εδώ και επτά χρόνια κάνει μεγάλη προσπάθεια για να "φέρω τους κύριους Αγγελόπουλους στη σωστή ηθική, είναι σε όλα ανάποδα". Παράλληλα ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού AKTOR αναφέρθηκε στο βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση, ενώ χαρακτήρισε ως αλλοίωση αποτελέσματος το γεγονός ότι υπήρξε αναβολή.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:
"Καλησπέρα σε όλους. Επειδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη σωστή διάσταση. Εδώ και 7 χρόνια κάνω μία μεγάλη προσπάθεια να φέρω τους κύριους Αγγελόπουλους στη σωστή ηθική. Είναι σε όλα ανάποδα. Με βρίζουν κάθε φορά που πηγαίνω στο ΣΕΦ. Πήγα στο Άμπου Ντάμπι, με βρίζανε με τον γιο μου δίπλα, δεν προκάλεσα ποτέ. Πήγα να δω την ομάδα μου στο ΣΕΦ και πριν βγω έξω άκουσα εμετικά συνθήματα για την κόρη μου. Βγαίνω στο παρκέ και δεν προκάλεσα κανέναν.
Ξεφύγαμε με αυτά που γίνανε και δεν έχουμε μιλήσει για τη διαιτησία. Έχουμε κάνει σύσκεψη με τους διαιτητές και τους είπα ότι το μπάσκετ είναι ένα δύσκολο άθλημα, εγώ θα το δω πάντα με πράσινα γυαλιά, ο Ολυμπιακός με κόκκινα. Υπάρχουν κανονισμοί όμως που πρέπει να τηρήσετε. Όταν βρίσκονται πρόσωπα, την 5η φορά πρέπει να διακοπεί το ματς και να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός
Στο πρώτο σύνθημα για την κόρη μου, έσφαλα, έκανα χειρονομία και αποβλήθηκα. Ξέρω ότι υπήρξαν 11 συνθήματα. Πήγα την πρώτη και τη δεύτερη φορά και το καταγράψανε. Την τρίτη δεν το έκανε. Αναγκάστηκα για ένα κ…δάκτυλο και δεν είδα το παιχνίδι. Αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω και αυτή τη στιγμή είμαι εδώ, που δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ, αλλά οι κύριοι Αγγελόπουλοι που είναι ηθικοί αυτουργοί, που δεν πήραν ένα μικρόφωνο να μιλήσουν. Είπαν μόνο πετάξτε τον έξω.
Βγήκαν και είπαν ότι είπα αυτά τα εμετικά για τις κόρες τους. Αυτό που είπα ήταν “δεν ακούτε ότι θα γαμ..ουν την κόρη μου;”. Αυτοί το διαστρεβλώσανε. Ήταν απαραδεκτο να υπάρξει αναβολή. Είναι αλλοίωση αποτελέσματος. Το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί και να κριθεί εντός γηπέδου. Όποιος κάνει παράβαση πρέπει να τιμωρηθεί. Βάζω πάνω από την αξιοπρέπειά μου τον Παναθηναϊκό και είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσει το πρωτάθλημα, θα πάρει άλλο ένα και η διαφορά θα μεγαλώσει.
Και ένα τελευταίο πράγμα που μου διέφυγε πριν. Στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανεβάσανε το βίντεο με ήχο που βριζόταν η κόρη μου. Τους κάναμε μήνυση και τόσες μέρες μετά δεν έχει βρεθεί ένας να ζητήσει συγγνώμη. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός".