Γιώργος Μπαρτζώκας: "Είναι μέρα για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του"
Η αναφορά στον ΜακΚίσικ
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να κλείνεις τη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έπαιξε το μπάσκετ που ξέρει και δίκαια πήρε τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Basket League με 3-1 νίκες στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό AKTOR, για τους οποίους ο Γιώργος Μπαρτζώκας εκθείασε τους παίκτες του που δεν επηρρεάστηκαν από τα όσα έγινναν, αλλά και από τους τραυματισμούς.
"Είμαστε ομάδα κανονική από την πρώτη μέρα της προπόνησης της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα, ο ένας παίζει για τον άλλον. Ήταν μία πολύ σημαντική χρονιά για εμάς, δεν καταφέραμε δυστυχώς να κατακτήσουμε την Euroleague, αλλά τελείωσε με νίκη. Πάντα λέω ότι είναι σημαντικό να τελειώνει με νίκη η χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προέδρους, όσους δούλεψαν στην ομάδα μας και φυσικά στον κόσμο μας", είπε αρχικά ο Μπαρτζώκας.
Μπαρτζώκας: Κυριαρχήσαμε στους τρεις τελευταίους τελικούς
Στη συνέχεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε: "Δεν μείναμε από καθαρό μυαλό. Κάναμε φοβερή σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είχαμε έναν πολύ άσχημο ημιτελικό, κερδίσαμε στον μικρό τελικό τον Παναθηναϊκό. Το μόνο ματς που δε παίξαμε γιατί ήμασταν απογοητευμένοι από το Final Four ήταν το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, που δεν παρουσιαστήκαμε καν. Στα άλλα τρία ματς κυριαρχήσαμε, κερδίσαμε με διαφορές κοντά στους 20 πόντους εναντίον μίας τόσο σημαντικής ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός και αποδείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα φέτος.
Η αναφορά του Μπαρτζώκα για τον ΜακΚίσικ που άλλαξε τελικά απόφαση
Δεν είναι λίγοι αυτοί οι παίκτες που έχουν φέρει τόσους τίτλους τόσα χρόνια. Έχουν αποδείξει την προσφορά τους στον Ολυμπιακό και είμαι χαρούμενος για αυτούς. Ελπίζω να αλλάξει γνώμη ο ΜακΚίσικ. Πρέπει να κατακάθεται η σκόνη για να σκεφτείς πιο ώριμα και συγκροτημένα. Χαιρόμαστε που κερδίσαμε το πρωτάθλημα, δεν είναι ώρα για τα δικά μου συναισθήματα ούτε για τίποτα άλλο. Είναι ημέρα για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο».