Ο ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν έτοιμος να ξεκινήσει τις εργασίες για τη νέα Τούμπα μ' έναν καινούργιο... παίκτη ν' αλλάζει τα δεδομένα. Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης, ο Αριστοτέλης Μυστακίδης είναι εκείνος που θα κατασκευάσει το γήπεδο του "Δικεφάλου του Βορρά" τονίζοντας πως είναι τιμή του που θα πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Απόφαση - βόμβα του Ερασιτέχνη για τη νέα Τούμπα - Αναλαμβάνει την κατασκευή της ο Αριστοτέλης Μυστακίδης

Ο Μυστακίδης κάνει το όνειρο των οπαδών του ΠΑΟΚ πραγματικότητα

Έκπληξη από το... πουθενά θα έλεγε κανείς πως υπάρχει την τελευταία ώρα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος έμαθε πως ο άνθρωπος που θα είναι υπεύθυνος για την κατασκευή της νέας Τούμπας που τόσο περίμεναν θα είναι άλλος από εκείνον που φαντάζονταν.

Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης μπορεί μέχρι σήμερα να μην ήταν γνωστός στον κόσμο των "ασπρόμαυρων", αλλά πλέον τα πράγματα άλλαξαν άρδην και μπήκε για τα καλά στην καρδιά τους, μιας και είναι εκείνος που θα μπορέσει να βοηθήσει για να γίνει το μεγάλο όνειρο πραγματικότητα.

Πρόκειται άλλωστε για τον πέμπτο πιο πλούσιο Έλληνα αυτή τη στιγμή, με την περιουσία του ν' αγγίζει τα 2.6(!) δισεκατομμύρια ευρώ, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και όπως μπορεί να φανταστεί κανείς μετά την κίνηση του είναι φίλος του ΠΑΟΚ.

Οι περισσότεροι τον χαρακτηρίζουν ως τον "Βασιλιά του Χαλκού" αν και τα τελευταία χρόνια άρχισε ν' ασχολείται και με την ναυτιλία. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση που αφορά τη νέα Τούμπα ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Είναι χαρά μου και τιμή μου να πραγματοποιήσω το κοινό μας όραμα για να αποκτήσει ο Π.Α.Ο.Κ το σπίτι που του αξίζει. Η νέα Τούμπα θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης με προδιαγραφές UEFA, αντάξιο της εκατονταετούς ιστορίας της ομάδας μας.

Θα είναι το γήπεδο στο οποίο θα μεγαλουργήσει η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. και όλα τα τμήματα του Α.Σ.. Χάρις στην άψογη συνεργασία μας με τον Α.Σ. η υλοποίηση του έργου θα είναι τάχιστη. Το όνειρο των χιλιάδων φιλάθλων μας στη Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο γίνεται τώρα πραγματικότητα"