Ολυμπιακός: "Έκλεισε" δυνατό φιλικό με τη Νάπολι, σύμφωνα με τους Ιταλούς
Με άρωμα... Champions League
Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν και, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ένα από τα καλοκαιρινά φιλικά του ενδέχεται να είναι απέναντι στη Νάπολι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του Αυγούστου.

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε και στον Ολυμπιακό έχουν ήδη στρέψει το βλέμμα στην επόμενη, με άνετο χρονικό περιθώριο για την κατάλληλη προετοιμασία, αφού οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στη Super League ξεκινούν στις 22 ή 23 Αυγούστου. Στο πλαίσιο αυτό, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν στα σκαριά μια σειρά από φιλικούς αγώνες.
Για φιλικό Ολυμπιακού-Νάπολι κάνουν λόγο οι Ιταλοί
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Radio Kiss Kiss Napoli", ένα από τα φιλικά της προετοιμασίας ενδέχεται να είναι απέναντι στη Νάπολι.
Ritiro Castel di Sangro: il Napoli affronterà Girona, Olympiacos e una squadra francese (Kkn)
— il Napolista (@napolista) June 19, 2025
L'annuncio di Radio Kiss Kiss Napoli. La squadra azzurra starà in Abruzzo da 30 luglio al 14 agostohttps://t.co/ylqFaNzbzs pic.twitter.com/qSq75SY6IH
Το ρεπορτάζ του ιταλικού μέσου αναφέρει ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα αναμετρηθεί το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό, τη Ζιρόνα και μία ομάδα από τη Γαλλία, χωρίς όμως να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα οι ημερομηνίες των συγκεκριμένων αναμετρήσεων.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού σχετικά με τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει κατά την καλοκαιρινή του προετοιμασία.